Event bild för Högbo

Kickoff och skräddarsydda event

Kreativitet frodas bäst i inspirerande miljöer, och det har vi gott om här på Högbo Bruk. Här finns hela 3500 hektar för kickoff, teambuilding och andra event. Utforska våra unika lokaler och aktiviteter nedan.

En upplevelse du sent glömmer

Dina bästa minnen kommer sannolikt från något oväntat. Det är så vi tänker här på Högbo Brukshotell och därför lägger vi energi även på de små detaljerna. Paddla kanot till middagen, bli serverad dryck i skottkärra eller ät dessert ur en kruka. Vår proffsiga personal ser till att du får det där unika, som alla pratar om i efterhand. Med en unik kombination av aktivitet, möten och närodlad mat skapar vi minnen för livet.
Över 30 olika roliga gruppaktiviteter och unika måltidslokaler mitt i naturen.
Svanenmärkt hotell. Hållbarhet är vår ledstjärna och det märker du när du kommer hit.
Vid större events får du en personlig kontaktperson som är med dig hela vägen.

Över 30 unika gruppaktiviteter

Sport och rörelse, hantverk, provsmakning och naturupplevelser. På Högbo Brukshotell erbjuder vi ett brett och unikt utbud av aktiviteter som gör er kickoff eller event till något alldeles extra.

Eventlokaler för alla tillfällen

När det är dags att samla kollegor eller vänner blir du inte besviken när du väljer Högbo Brukshotell för ditt nästa event. Vi har verkligen något för alla. Kombinera med någon eller flera av våra aktiviteter och luta dig tillbaka för att njuta av gourmetmat på här- och närodlade råvaror.

Träkåtan

För dig som söker en utomhusupplevelse utöver det vanliga ska du boka Träkåtan. Omgiven av vacker natur njuter ni av en god middag och kanske ett bad i sjön. Att gå till träkåtan från hotellet tar cirka 40 minuter och det finns även möjlighet att paddla eller cykla hit.

För max 50 personer

Nya herrgården

Här kan 50 personer eller fler samlas för att mingla, dansa och umgås. Totalt får det plats 90 sittande gäster i samma lokal och 200 spridda personer när alla matsalar används. Populärt är att ha mingel i trädgården, middag i matsalen, kaffe och avec i de mjuka sofforna i biblioteket, fest och dans i stora matsalen. Vi hjälper dig att skräddarsy ett fantastiskt koncept.

För max 90 sittande personer

Logen

Dansgolv, sittande middag eller en festlig kombination av båda. I ladan som ligger ett stenkast från huvudbyggnaden finns oändliga möjligheter för fest. Här ryms upp till 150 personer i sittande bjudning. Låt dig inspireras av den lantliga miljön och de vackra takbjälkarna när du arrangerar din nästa fest eller event.

För max 150 sittande personer

Hyr hela hotellet

Ett helt hotell, bara för er? För den riktigt stora festen eller kickoffen finns möjligheten att hyra hela Högbo Brukshotell. Inta fördrinken på verandan, middagen i vår fina restaurang och festa natten lång i hörsalen. Middagen lagar vi med samma omsorg om vår planet som alltid och med samma goda råvaror.

För max 200 sittande personer
“Går inte att beskriva i ord. Högbo måste besökas. Där finns allt för en alldeles underbar dag.”
Monika via Google
“Högsta betyg från mig. Jag kommer åka hit igen privat & kommer tipsa alla jag känner att semestra här. En riktig pärla.”
Josefine via Google
“Ett fantastiskt konferenskoncept från det att du kommer dit till dess du åker därifrån - fantastiskt!”
Anna-Lena via TripAdvisor
“Fantastisk personal som brinner för att vår upplevelse ska bli den bästa tänkbara.”
Carl via Google

Boka din nästa kickoff

Fyll i formuläret för att boka eventet, festen eller kickoffen. Observera att vi behöver kontakta er för att bekräfta bokningen.