Utmana varandra

Ett tävlingsmoment höjer garanterat både ljudnivån och engagemanget.

I våra utomhusaktiviteter samarbetar vi med aktivitetsföretaget ÄventyrsService som finns här i Högbo. De är proffs på det de gör och har lång erfarenhet av att hålla i aktiviteter för stora grupper. Här finns det massor med valmöjligheter och egentligen är det bara fantasin som sätter gränser. Men för att göra det enklare för dig har vi valt ut några förslag.

Mångkamp med 5, 7 eller 10 grenar

Tillsammans skräddarsyr vi er mångkamp efter era önskemål, gällande hur fysiska och utmanande grenarna ska vara. Om kampen ska innehålla mycket samarbetsövningar, vara inomhus eller utomhus mm. Utbudet av grenar är stort och varierat, det är under ständig utveckling för att erbjuda nya grenar till återkommande besökare. Deltagarna delas in i lämpligt antal lag som tävlar mot varandra, ni väljer om ni vill kämpa i 5, 7 eller 10 grenar.

Vinterspelen

En fartfylld aktivitet med minst sagt annorlunda grenar, där det utkämpas heta dueller och stafetter lagen emellan. Exempel på kvalgrenar vintertid: snöflingan (samarbete), baklängesskidor, snowtubes bowling/curling, Monomed, popcorn utmaningen. Finalgren mellan de två lag som presterat bäst: Dragkamp i lössnö! Utrusta er med oömma kläder, kängor, mössa och vantar!

Fångarna på Bruket

Gruppen delas in i olika lag och startar med gemensamma stafettgrenar t ex guppcykel och långskida. Lagen går sedan åtskilda runt till olika stationer med en ledare. Där ska de utföra och klara så många stationer som möjligt på 2 timmar. När laget lyckas med en station får de extra sekunder i bonustid till den gemensamma avslutande grenen. Vid finalstationen ska lagen slutligen transportera upp guldtackor för den såpade väggen till lagets skattkista!

 

Sommaraction i Högbo

Gruppen delas in i lämpligt antal lag, ni utkämpar olympiska spelen - men med en twist! Aktiviteter sommar: Guppcykel, Laserlerduveskytte, Tvärtemotstyrd cykel, Segway, 4-hjuling. Aktiviteter vinter: Bowling/Curling med Snowtube, Snöflingan, Baklängesskidor, Monomed och 4-hjuling med bandsats.