Skördefest 2/9

Vi har en enkel filosofi. Vi vill ha så mycket av det vi producerar så hållbart och nära oss det går. Denna kväll serverar vi bara det som växt på våra land och sprungit fritt i våra hagar.
I paketet ingår
  • Smakrik nyskördad meny inklusive dryck (alkoholhaltig/alkoholfri)
  • Övernattning (del i dubbelrum)
  • Hotellfrukost
  • Tillgång till Pool & Relax*
  • Fri parkering
  • Fritt WiFi

För smaken, känslan och livet – upplev denna kulinariska kväll i ett av våra växthus, med härodlat på tallriken och god sömn i något av våra rum i den brusande bruksmiljön. 

18.30 startar middagen i Växthuset

MENY

Om Made in Högbo
På Högbo Brukshotell är vi otroligt stolta över våra råvaror. Det är därför vi bjuder in till denna smakrika skördefest. Att ha tillgång till ett alldeles eget skafferi runt knuten är idag unikt. Våra grönsaker är alla odlade ekologiskt med KRAV-märkning. Det är en del av det ursprungliga projektet som startade 2011 och gav skörd 2012 i vårt lilla uppvärmda växthus. Skörden blir inte lika stor som med konventionella grödor men tillräckligt stor för vår del. Vi odlar allt från tomater och polkabetor till jordärtskockor och korianderfrön. I hagarna intill betar våra dorperlamm som vi använder i köket. Tillsammans med lammens halvsyskon från Tärnsjö är vi självförsörjande på lammkött. Shania vallar djuren mellan betena med sina hundar. I hagarna norr om hotellet bökar våra grisar. Galtarna Uno och Vännen bevakar. Och Kenny sköter om dem. Läs mer.

*På grund av rådande restriktioner erbjuder vi ett begränsat antal platser i vår Pool & Relax. Det är fri tillgång till relaxavdelningen men vi kan inte garantera din plats.

1995 KR/PERSON