Middag Syrien - Irak 30 maj

Vad äter våra nya svenskar i hemmet? Ta chansen att ta del av nya spännande smaker och upplevelser, denna gång lagad av våra härliga medarbetar från Syrien och Irak.

Inom Made in Högbo har vi tre ledord - Goda råvaror - Hållbarhet och Integration en andra i raden av våra kulinariska temamiddagar serverar vi en sex - rätters middag med mat lagad av våra kunniga medarbetare från Syrien och Irak. Middagen är autentisk dvs inte anpassad till vad vi tror att svenskar gillar utan serveras så som den tillagas i Syrien och Irak. Måltiden kommer att innehålla grönsaker, kött, fisk och skaldjur och serveras både på tallrik och gemensamma serveringar. Dryck ingår i priset och är det som serveras traditionellt i länderna. För att göra en insats för länderna vi hyllar denna dag skänker vi hälften av kvällens omsättning till FNs flyktingorgan UNHCR. Hjärtinnerligt välkomna!

Middagsprogram

Kl.18.00 Middag på Nya Herrgården, Högbo bruk

12-18 olika rätter i små och stora serveringar som serveras av Taki Mikaelian, Hadeel Naeem och Sameer  tillsammans med hotellets personal. Det finns möjlighet att köpa sprit till första serveringarna enligt tradition.

Pris: 745 kr / person

Varmt välkomna till en fantastisk måltid.

Bokas på info@hogbobrukshotell.se

Andra kommande kulinariska middagar:

27 april  2018 Wagyumiddag FULLBOKAD!

5 sep 2018 Burmesisk kulturmiddag

28 sep 2018 Skördefest Made in Högbo

26 okt 2018 Bryggarmiddag