Wagyumiddag 8 mars 2019 SOLD OUT!

Kom och njut av ett av världens mest exklusiva kött i en sju - rätters middag med utsökta, härodlade tillbehör och egenimporterade viner. SOLD OUT!

Först ut i raden av våra kulinariska temamiddaga är WAGYUMIDDAGEN. Köttet är alls inte ett vanligt nötkött. Det är Wagyu och kommer självfallet från Wagyukon. Efter hängmöring antar köttet en närmast magisk smak som är mycket balanserad med fruktiga toner och medelhög nötighet. Vi serverar de sex rätterna med våra egna direktimporterade viner från Frankrike; Bourgogne, Chablis, Champangne och Bordeaux. Middagens serveringar består av sex rätter där alla utom desserten är baserade på Nordisk Wagyus 100 % - iga djur.

Middagsprogram

Kl.19.00 Middag på Nya Herrgården, Högbo Bruk

Sex rätter som avslutas med desserter

Kl. 23. 00 Baren öppen på hotellet

Pris: 995 kr / person

Vinpaket: 450 kr / person, alkoholfritt alternativ 295 kr / person

Varmt välkomna till en fantastisk måltid.

Bokas på info@hogbobrukshotell.se

 

Andra kommande kulinariska temamiddagar:

8 mars  Wagyumiddag. 

10 maj Wine Makers Dinner

13 sep Skördefest Made in Högbo. 

1 nov No Waste Dinner

31 december Nyårsmiddag med boende. 

Anmälan till middagarna görs på info@hogbobrukshotell.se