Meny skördefest 2/9

Vi har en enkel filosofi. Vi vill ha så mycket av det vi producerar så hållbart och nära oss det går. På Skördefesten den 2 september klockan 18:30 serverar vi bara det som växt på våra land och sprungit fritt i våra hagar. För smaken, känslan och livet – upplev denna kulinariska kväll i ett av våra växthus, med härodlat på tallriken och god sömn i något av våra rum i den brusande bruksmiljön.

MENY

Menyn kommer se annorlunda ut, detta är ett exempel på hur den kan komma att se ut

Högbo sharing
Serveras med öl
Salladsblad med lufttorkad Linderöd 24 månader
Inkokt fänkål med fänkålssalami från charken
Rökt gårdsost från ysteriet
Glödbakad kålrabbi
Marinerad zucchini
Nyskördade sockerärtor

Potatis
Serveras med vin
Högbobacon, kantarell, örter

Rotselleri
Rotselleri i olika texturer, karljohansvamp 

Morot
Serveras med nytt vin
Rökt gös, vaktelägg, krondill, kräftmajonnäs 

Kål
Kåldolme ”griskind”, stuvad kål, rostad kålbuljong, torkade lingon 

Betor
Variation på betor med ost från ysteriet, högbohonung och granskott 

Högbos bär från friland och skog
Serveras med likör
Blåbärsbavaroise, smultronsorbet, chokladcrème, yoghurt, kanel

Till kaffet
Smaker av lingon 

En mycket begränsad anpassning kan göras till intoleranser och allergier

BOKA MIDDAG 1495 kr
BOKA PAKET 1995 kr