Temamiddagar 2020

Våra temamiddagar är middagar som går av stapeln på andra ställen än matsalen på hotellet. Oftast i Nya herrgården men under 2020 även i vårt Nya Växthus. Idén är att kunna göra lite annorlunda serveringar med ett något friare val av råvaror. Vi har också våra middagar här där vi skänker intäkterna till bistånd eller Miljöarbete.

Under 2020 kommer vi ha 3 middagar på temat Högbo i Säsong. Tanken med dessa är att ta tillvara på det som säsongen erbjuder. Från vårt eget område men kan också vara från andra delar av landet.

Den första av dessa kallar vi "vilt, bär och övervintrat i skafferiet" den andra "Årets skörd" och den tredje "de Lux" då vi får användning för våra exklusiva Wagyudjur bl.a.

Kulinariska temamiddagar 2020

26 feb   Minikockarna - matlagning för 9 barn 10-13 år. Middag för föräldrar. 400kr/barn

3 april   Högbo i Säsong "Senvinter", vilt, bär och från skafferiet   Pris inkl. dryckespaket. alkoholfritt/med alkohol 1275/1475. 50 platser

11 sep   Högbo i Säsong "Årets skörd Made in Högbo" Nya Växthuset. 100p Pris inkl. dryckespaket med alkoholfritt/alkohol:1075/1275

28 okt   Minikockarna  - höstlovsaktivitet se ovan.

6 nov    Högbo i Säsong "de Lux", tryffel och Barolo Pris inkl.dryckespaket alkoholfritt/med alkohol: 1375/1675 50 platser

Anmälan till middagarna görs på info@hogbobrukshotell.se