Årets Skörd 13 sep FULLBOKAT!

Med inledningen i ett nytt Växthus och fortsättningen i Nya Herrgården skapar vi en skördefest för Er som älskar god mat, producerat högst 500 meter härifrån. Med allt ifrån underjordiska rotfrukter, fritt hängande tomater, gräsbetande lamm, grisar med jord på trynet, ostar från fjällkornas mjölk, drycker på årets bär och frukt och en och annan brödbit från Högbos bagerier.

Våra planer är att inviga detta helt nya Växthus denna dag. En mycket annorlunda matsal som inrymmer inte bara växtlighet utan också bord och bänkar med plats för massvis med hungriga och nyfikna gäster. Vi tar den första serveringen här och fprtsätter sedan till Nya Herrgården

Vi kommer att servera er en lång rad maträtter. Både i bufféform, som sharing till bordet och indviduella portioner. Menyn kommer inte presenteras förräns ni väl sitter till bords. Det vi vet är att det kommer bli alla våra egna råvaror som går under namnet Made in Högbo. Vi kommer tillaga en del av råvarorna i öppen eld och mycket kommer att serveras enkelt där de smaker och texturer som är de naturliga framträder. Krispigheten i en tunnt skivad kålrabbi eller fylligheten i en nyskördad tomat som bara fått en liten släng av salt.

Datum: Fre 13 september

Antal gäster: max 50p

Pris inkl moms och våra egna alkoholfria drycker: 765kr

Drycker med alkohol kommer också att finnas.

Tid: 18.30-21.30