Fullsatt (glest)! HÖGBO I SÄSONG "SENVINTER" 3 april

"Vilt och sparat i skafferiet”

Menyn baseras på det som just den här säsongen har att erbjuda.

Till den här middagen är det främst Viltkött från vår viltvårdare Kalle i Trödje. Sparat i skafferiet; rotsaker, syrade grönsaker, lufttorkat kött, salami, glass, sylter, marmelader, ostar. Men naturligtvis en hel del helt nyskördade produkter också från vårt växthus och vaktelhus.

Det är ca 8 olika serveringar från första tilltugget till fördrinken och till kaffe och chokladserveringen.

Kockarna kommer bistå serveringen under kvällen och det finns möjlighet att ställa alla frågor man vill.

Vi har valt att inkludera dryckerna i priset. Vår sommelier väljer lämpligt vin, öl eller annan dryck. Menyn kan anpassas något efter allergier och intoleranser. Eftersom vilt kommer vara det genomgående temat kan det vara svårt att ersätta det med vegetariska alternativ genom hela menyn.

Datum: Fredagen 3 april 2020

Plats: Restaurangen Högbo Brukshotell

Tid: 18.30 - ca 23.00

Antal platser: 50 st

Pris: 1275 kr inkl alkoholfritt dryckespaket / 1475 kr inkl dryckespaket med alkohol