Samarbetspartners

Genom åren har vi lärt känna andra som brinner lika starkt för bröllop som vi och kan hjälpa till att ge er dag det lilla extra. Vi kan varmt rekommendera följande samarbeten:

Fotograf Micke

En kreativ och fantasifull fotograf med mer än sjuttio bröllopsfotograferingar som erfarenhet och har inte kommit i mål ännu. Intresset för foto startade redan när jag var liten och jag har under åren hittat mitt sätt att jobba. Jag sätter stort värde på ärlighet, öppenhet och humor.

Iris Blomsteraffär

Välkomna till oss på Iris Blomsteraffär i Sandviken. Vi utför alla blomsterbinderier till både bröllop och fest.Våra utbildade florister med gesällbrev hjälper till med utformning och design efter era önskemål.

Little Art Cakery

Little Art Cakery är ett dessert och cateringföretag i Gävle under regi av Sabah Ingvarsson och Melody Moses som specialiserar sig på ekologiska cupcakes, tårtor och rawfood-desserter. Vi bakar gott för miljö och hälsa då våra produkter är 100% ekologiska med allergenfria alternativ.

Fotograf Linda Dahlqvist

För mig handlar det om att dokumentera er kärlek till varandra. Där varje del av dagen blir som ett eget kapitel. Att skapa en unik upplevelse, där porträttfotograferingen blir en stund bara för er som resulterar i unika bilder. Bröllopsdagen blir en bildberättelse av de små och stora stunderna, de spontana ögonblicken av kärlek och glädje - som kan upplevas om och om igen, både av er och de kommande generationerna. ...

DJ-Gruppen

Vi hjälper dig hitta rätt DJ till er fest. Alla våra DJs har minst 15års erfarenhet och förstår vikten av att spela rätt musik vid rätt tillfälle. Vi sätter en otrolig stolthet i vårt arbete och vi är ödmjuka inför uppgiften att göra er fest till ett oförglömligt minne. Aktuell DJ finns tillgänglig för konsultation från första kontakt fram tills festen blir av, så ni kan bolla ideér och önskelåtar.

Genom vårt sam...

Vi hjälper dig

Malin fixar festen!

Du drömmer om den perfekta festen. Men det är tusen saker som måste lösas innan gästerna kommer. Malin Holmström är bröllopskoordinator och ett riktigt proffs på att fixa stora, små och lyckade fester.

Vill du ringa? Tel: 026- 24 52 36