Äventyr och glädje på Högbo Bruk

Mitt i den vackra gästrikenaturen finner du Högbo Bruk – en plats för den aktiva livsnjutaren.
Högbo Brukshotell har 228 bäddar fördelat på 114 rum, en restaurang som serverar lokalt producerad gourmetmat och konferensavdelning med kapacitet för upp till 200
personer. I våra unika måltidslokaler kan vi hjälpa dig med större arrangemang och bröllop.

Mitt i naturen

Lämna stressen hemma, andas in den friska luften och känn dig hemma här med oss på Högbo. Aktiviteter för alla, fantastisk mat och ett helhjärtat bemötande gör att många av våra gäster återvänder år efter år. Här finner du balans mellan aktivitet och vila i historisk bruksmiljö.

Hållbarhet är vår filosofi

På Högbo Brukshotell tar vi hållbarhet på allvar. Så långt det är möjligt använder vi oss av lokalt producerade och ekologiska råvaror. Vårt mål är att kunna odla eller föda upp allt det vi använder. Vi har egna växthus för grönsaksodling och djur som betar i brukets hagar.

Hitta hit

Högbo Bruk ligger strax utanför Gävle, endast två timmars bilresa från Stockholm, cirka fem kilometer norr om Sandviken längs väg 272. Det finns bra vägar med tydlig skyltning hela vägen hit.

Det går också bra att åka buss till oss. Ta busslinje 44 från Sandviken och gå av på hållplatsen Högbo Kyrka. Därifrån är det en kort promenad till hotellet.

Besöksadress: Hans Hiertas väg 5, Högbo Bruk, 811 92 Sandviken
Postadress: Box 136, 811 22 Sandviken
GPS-koordinater: N 60°40’20.0″, E 016°48’44.2″

Vi som jobbar här

Högbo Brukshotell är en del av Winn Hotel Group. Här kan du läsa med om oss och även hitta lediga tjänster.

Medarbetare & Lediga jobb

Här hittar du mer information om oss som jobbar på bruket och vilka möjligheter som finns att jobba här. Ta kontakt så skickar vi en notis till dig när det dyker upp en ledig tjänst.

Läs mer

Om Winn

För oss är arbetsplats och kultur viktigt och det vi vill att våra hotell ska vara omtalade för, oavsett varumärke. Kvittot på att vi lyckas är glimten i ögat och djupet i skrattgroparna hos vår personal.

Följ oss på Instagram

Häng med i vår vardag, bli inspirerad och ta del av senaste nytt!