Kickoff och skräddarsydda event

Kreativitet frodas bäst i inspirerande miljöer, och det har vi gott om här på Högbo Bruk. Här finns hela 3500 hektar för kickoff, teambuilding och andra event. Utforska alla våra lokaler nedan.

Eventlokaler för alla tillfällen

När det är dags att samla kollegor, vänner eller familj blir du inte besviken när du väljer Högbo Brukshotell för ditt nästa event. Vi har verkligen något för alla. Kombinera med någon eller flera av våra aktiviteter eller luta dig tillbaka för att njuta av gourmetmat i vår restaurang. När du bokar en större kickoff eller event hos oss får du en personlig kontaktperson som är med dig hela vägen.

En upplevelse du sent glömmer

Dina bästa minnen kommer sannolikt från något oväntat. Det är så vi tänker här på Högbo Brukshotell och därför lägger vi energi även på de små detaljerna. Paddla kanot till middagen, bli serverad dryck i skottkärra eller ät dessert ur en kruka. Vår proffsiga personal ser till att du får det där unika, som alla pratar om i efterhand. Med en unik kombination av aktivitet, möten och närodlad mat skapar vi minnen för livet.

Hyr hela hotellet

Hyr hela Högbo Brukshotell för det stora bröllopet, festen eller kickoffen. Vi ser till att ni får en minnesvärd och unik upplevelse. Inta fördrinken på verandan, middagen i vår fina restaurang och festa natten lång i hörsalen. Pris efter överenskommelse.

Nya herrgården

Här kan 50 personer eller fler samlas för att mingla, dansa och umgås. Totalt får det plats 90 personer om alla rum används. Populärt är att ha mingel i trädgården, middag i matsalen, kaffe och avec i de mjuka sofforna i biblioteket, fest och dans i stora matsalen. Vi hjälper dig att skräddarsy ett fantastiskt koncept.

Växthuset

En perfekt plats för måltider, event och grönskande festligheter. Låt er ladda ny energi med råvaror plockade bara några meter bort. Kontakta oss för att få ett pris utefter önskemål.

Logen

Dansgolv, sittande middag eller en festlig kombination av båda. I ladan som ligger ett stenkast från huvudbyggnaden finns oändliga möjligheter för fest. Här ryms upp till 150 personer i sittande bjudning. Låt dig inspireras av den lantliga miljön och de vackra takbjälkarna när du arrangerar din nästa fest eller event.

Magasinet

Magasinet passar dig som vill ha en rustik eventlokal med stor och öppen yta som kan möbleras efter önskemål. En perfekt eventlokal för middagar, konferenser och fester. Magasinet tar upp till 70 personer i sittande middag.

Träkåtan

För dig som söker en utomhusupplevelse utöver det vanliga ska du boka Träkåtan. Omgiven av vacker natur njuter ni av en god middag och kanske ett bad i sjön eller i de varma badtunnorna. Här finns även möjlighet att hyra bastu. Att gå till träkåtan från hotellet tar cirka 40 minuter och det finns även möjlighet att paddla eller cykla hit. Max 50 personer.

Ålhusstugan

Bara 20 minuters promenad från hotellet hittar ni Ålhusstugan. Även här finns en unik möjlighet att kombinera den friska luften, med badtunna och bastu samt god mat. Max 30 personer.

Gamla herrgården

Hyr hela Högbo Brukshotell för det stora bröllopet, festen eller konferensen. Vi ser till att ni får en minnesvärd och unik upplevelse. Inta fördrinken på verandan, middagen i vår fina restaurang och festa natten lång i hörsalen. Pris efter överenskommelse.
“Maten är den godaste jag ätit och miljön får en att ladda batterierna som ingen annan plats kan.”
Linnéa, Google
“Högsta betyg från mig. Jag kommer åka hit igen privat & kommer tipsa alla jag känner att semestra här. En riktig pärla.”
Josefine, Google
“Ett fantastiskt konferenskoncept från det att du kommer dit till dess du åker därifrån - fantastiskt!”
Anna-Lena, TripAdvisor
“Går inte att beskriva i ord. Högbo måste besökas. Där finns allt för en alldeles underbar dag.”
Monika, Google
Högbo Bruk erbjuder över 30 olika teamstärkande aktiviteter och unika måltidslokaler mitt i naturen.
Vi är ett Svanenmärkt hotell och kvalificerad Svenska möten-anläggning.
Vi hjälper dig med det minnesvärda mötet, litet som stort – upp till 200 personer i samma lokal.

Över 30 unika gruppaktiviteter

Boka eventlokal

Fyll i formuläret för att boka lokal till eventet, festen eller kickoffen. Observera att vi behöver kontakta er för att bekräfta bokningen.