Paket & upplevelser

Vår, sommar, höst eller vinter – på Högbo Brukhotell & Spa finns aktiviteter för alla årstider. Överraska dina vänner eller din partner med en rolig och oförglömlig upplevelse. Boka din Högbo-stund idag.
Paket

Spa & fyrarättersmiddag

Boka ditt spapaket redan nu och låt oss ta med dig på en resa av välbefinnande och lugn. Vid sidan av spaupplevelsen väntar en mysig hotellvistelse och god mat. Spaet öppnar 1 juni 2024.
Läs mer & Boka
Paket

Gourmetpaket

Njut av en fyrarätters gourmetmiddag baserad på noggrant utvalda och lokalt producerade råvaror. I paketet ingår även en lyxig hotellfrukost.
Läs mer & Boka
Paket

Late Night Spa

Gillar du att vänta med det bästa till sist? Boka Late Night Spa och avsluta kvällen i hjärtat av Högbo Brukshotell.
Läs mer & Boka
Paket

MTB-paket

I Högbo finns några av Sveriges absolut bästa mountainbike-banor. Kombinera cykling i de natursköna gästrikeskogarna med en hantverksmässig middag och hotellmys. Perfekt för aktiva livsnjutare med känsla för smak.
Läs mer & Boka
Paket

Spadygnet

Välkommen att boka ditt spapaket nu och låt oss ta med dig på en resa i Spaet. Kombineras med en god natts sömn och vår hotellfrukost.
Läs mer & Boka
Paket

Kanotpaket

Kom till Högbo och utforska spegelblanka sjöar, forsande kanaler och obebodda öar. Vårt populära kanotpaket kombinerar upplevelsen av Högbos härliga natur med underbar mat och en god natts sömn.
Läs mer & Boka
Paket

Golfpaket

Unna dig en golfupplevelse som kombinerar spel på 27-hålsbana med god och hållbart producerad middag, skönt boende och en lyxig hotellfrukost med bröd från eget bageri.
Läs mer & Boka
Paket

Spa & behandling

Boka ditt spapaket med behandling och unna dig själv till fullo. Efter en vistelse i Spaet väntar en efterlängtad middag och en god natts sömn.
Läs mer & Boka
Paket

Tvådagarspaket

Skäm bort dig med två underbara dagar på Högbo Bruk. Här finns roliga aktiviteter, god och närproducerad mat samt härligt boende i äkta bruksmiljö.
Läs mer & Boka
Paket

Skidåkarpaket

Kom till Högbo Bruk och träna längdskidåkning i vår vackra naturmiljö. Vårt skidåkarpaket passar både motionärer och elitåkare som vill ta sig an välpreparerade spår.
Läs mer & Boka
Paket

Padelpaket

Vi har skapat ett komplett paket för dig som älskar padel. Du spelar på våra härliga utebanor, äter god mat och övernattar i något av våra charmiga rum i vacker bruksmiljö.
Läs mer & Boka
Paket

Seniorpaket

Exklusivt erbjudande för dig som fyllt 55 och uppskattar en lyxig gourmetupplevelse i historisk och vacker miljö. Här i Högbo hittar du också aktiviteter för hög eller låg puls. Valet är ditt.
Läs mer & Boka
Paket

Vandringspaket

Vandra vår favoritslinga eller upptäck Gästrikeleden som vindlar sig genom Högbos vackra skogar. Med på färden packar vi en god matsäck och en karta så du hittar hem till kvällens fyrarättersmiddag.
Läs mer & Boka