Hotellpaket på Högbo Bruk

Vår, sommar, höst eller vinter – hos oss finns aktiviteter för alla årstider. Överraska dina vänner eller din partner med en rolig och oförglömlig upplevelse. Boka något av våra paket redan idag.
Paket

MTB-paket

I Högbo finns några av Sveriges absolut bästa mountainbike-banor. Kombinera cykling i de natursköna gästrikeskogarna med en utsökt middag eller en mysig fika. Perfekt för aktiva livsnjutare med känsla för smak.
Läs mer & Boka
Paket

Middagspaket

Vi har något för alla, unna dig en avkopplande vistelse på Högbo brukshotell och njut av en välkomponerad tvårätters middag baserad på utvalda och lokalt producerade råvaror. Perfekt för dig som vill slappna av och njuta av tillvaron.
Läs mer & Boka
Paket

Höstmagi 20%

Hösten är en favoritårstid på Högbo Brukshotell. Vi välkomnar den med 20% på Gourmetpaketet! Maximera höstmyset med en gourmetupplevelse du kommer minnas långt in på vinterkylan.
Läs mer & Boka
Paket

Kanotpaket

Kom till Högbo och utforska spegelblanka sjöar, forsande kanaler och obebodda öar. Vårt populära kanotpaket kombinerar upplevelsen av Högbos härliga natur med underbar mat och en god natts sömn.
Läs mer & Boka
Paket

Vandringspaket

Aktiv rörelse i vår vackra natur i kombination med vår goda mat och bekväma boende. Vandra vår rekommenderade slinga eller upptäck Gästrikeleden som slingrar sig genom Högbos vackra skogar. Med på färden packar vi en god matsäck och en karta så du hittar hem till kvällens fyrarätters middag.
Läs mer & Boka
Paket

Padelpaket

Vi har skapat ett komplett paket för dig som älskar padel. Du spelar på våra härliga utebanor, äter god mat och övernattar i något av våra charmiga rum i vacker bruksmiljö.
Läs mer & Boka
Paket

Gourmetpaket

Njut av en fyrarätters gourmetmiddag baserad på noggrant utvalda och lokalt producerade råvaror. I paketet ingår även en mysig eftermiddagsfika med bröd från vårt bageri och en lyxig hotellfrukost.
Läs mer & Boka
Paket

Seniorpaket

Exklusivt erbjudande för dig som fyllt 55 och uppskattar en lyxig gourmetupplevelse i historisk och vacker miljö. Här i Högbo hittar du också aktiviteter för hög eller låg puls. Valet är ditt.
Läs mer & Boka
Paket

Golfpaket på Högbo Bruk

Unna dig en golfupplevelse som kombinerar spel på 27-hålsbana med god och hållbart producerad middag, skönt boende och en lyxig hotellfrukost med bröd från eget bageri.
Läs mer & Boka
Paket

Tvådagarspaket

Skäm bort dig med två underbara dagar på Högbo Bruk. Här finns roliga aktiviteter, god och närproducerad mat samt härligt boende i äkta bruksmiljö.
Läs mer & Boka
Paket

Skidåkarpaket

Kom till Högbo Bruk och träna längdskidåkning i vår vackra naturmiljö. Vårt skidåkarpaket passar både motionärer och elitåkare som vill ta sig an välpreparerade spår.
Läs mer & Boka
Paket

Julens smaker

Denna upplevelse är precis lika härlig som vårt populära gourmetpaket fast med julinspirerade smaker på menyn. Under november och december välkomnar vi dig till en extra stämningsfull vistelse på Högbo Bruk.
Läs mer & Boka
Paket

Nyårspaket

Kom och fira nyår med oss på Högbo Brukshotell. Vackra traditionsrika miljöer, gourmetmat och lyxigt boende.
Läs mer & Boka