Det pärlar i poolen, ångan stiger från bastun, brasan knastrar, dina muskler har mjuknat efter en massage och du vänder ansiktet mot solen när du glider ner i loungestolen. Den 1 juni 2024 öppnar Spaet på Högbo Brukshotell.

1100 sköna kvadratmeter

Stora loungeytor med öppen spis och bar, behandlingar, pool, flera olika bastukoncept, pärlande utomhuspooler, kallvattenhink, fotbad och monsundusch. Allt hittar du i Spaet.

Nu kan du boka din spaupplevelse

Boka nu och få något skönt att längta till i vinterkylan. Den 1 juni öppnar vi dörrarna till Spaet.
Paket

Spapaket

Boka ditt spapaket idag och låt oss ta med dig på en resa av välbefinnande och lugn. Vid sidan av spaupplevelsen väntar en mysig hotellvistelse och god mat.
Läs mer & Boka
Paket

Late Night Spa

Väntar du också med det bästa till sist? Boka vårt Late night spapaket och avsluta kvällen i hjärtat av Högbo Brukshotell.
Läs mer & Boka
Paket

Spaentré

Samla kraft, hitta lugnet. Boka ett härligt dagbesök på Spaet eller kom och njut under kvällens sköna lugn.
Läs mer & Boka

Ge bort den skönaste julklappen

Vi tycker fortfarande att upplevelsen är den bästa julklappen. Ge bort något skönt att längta till i vinterkylan. Spaentré från 395 kr. Köp nu så bjuder vi på en goodiebag vid ankomst värde 350 kr.

Vanliga frågor

När öppnar Spaet?

Den 1 juni 2024.

Hur gör man om man har presentkort?

Alla presentkort går att använda till boende, måltider, butiken, paket och så vidare.

Vi kompenserar inte för stängd pool och relax, däremot erbjuder vi våra boende gäster fritt inträde till brukets bastu och 50 % rabatt på Parkbadet.

Kan jag gästa Spaet utan att bo på hotellet?

Ja, även om du inte bor på hotellet kommer du kunna njuta av vårt spa och våra behandlingar.

Njutbart medan du väntar

Här finns det många sätt att koppla av. Som boende gäst hos oss får du fri tillgång till brukets bastu som ligger vid spårstarten. Du kan också kallbada nära bastun. Där finns en liten brygga och stege som står redo för ett uppfriskande dopp. För en annan typ av äventyrsbad erbjuder vi också 50% rabatt på Parkbadet inne i Sandviken.

Dröm om sköna stunder