Vi bygger nytt spa

Vår Pool och Relax är för tillfället stängd för renovering medan vi bygger en helt ny spaupplevelse i Högbo Bruk. Du kommer att få flera valmöjligheter till både bad och bastu samt möjlighet att boka underbara spabehandlingar. Perfekt när du vill njuta lite extra eller för dig som vill ge bort en uppskattad present till någon du tycker om.

Njutbart medan du väntar

På Högbo Bruk finns det många sätt att koppla av. Boka badtunnor intill sjökanten, vandra längs natursköna stigar på Gästrikeleden eller kallbada i sjön – valet är ditt. Dessutom erbjuder vi våra gäster 50% rabatt på Parkbadet och fri tillgång till brukets bastu, dusch samt omklädningsrum.

Boka vedeldad badtunna – året om

Passa på att koppla av i en vedeldad badtunna med utsikt över vattnet i samband med din vistelse hos oss. Vi lovar en magisk upplevelse, omgiven av Högbo Bruks fina natur. Badtunnorna går att boka året om och passar lika bra en mild augustikväll som en frostig dag i januari.

För att boka en badtunna ska du kontakta vår samarbetspartner Pinetreevents, som hjälper dig med ett unikt upplägg.

Vanliga frågor

När öppnar spat?

Vårt nya spa beräknas vara klart 2024.

Hur gör man om man har presentkort?

Alla presentkort går att använda till boende, måltider, butiken, paket och så vidare. Vi kompenserar inte för stängd pool och relax, däremot erbjuder vi 50 % rabatt på Parkbadet, friskt bad i sjön året runt och fri tillgång till brukets bastu, dusch samt omklädningsrum.

Får man rabatt/kompensation för att ni stängt pool & Relax?

Det får man inte men vi har anpassat prissättningen därefter. Dessutom erbjuder vi 50 % rabatt på Parkbadet, friskt bad i sjön året runt och fri tillgång till brukets bastu, dusch samt omklädningsrum.

Kommer man att kunna gästa det nya spat utan att bo på hotellet?

Ja, även om du inte bor på hotellet kommer du kunna njuta av vårt spa.

1100 kvm spa