Vår restaurang

I Högbo Brukshotells restaurang med närproducerade och många ekologiska råvaror bjuder vi på en smakrik upplevelse som smakar gott både för dig och för din omgivning.

Våra menyer

Njut av vällagad och smakrik mat, gjord på säsongens bästa råvaror. Närodlat såklart. Bröd och bakverk bakas i vårt egna bageri, med mjöl från Teve Kvarn.

Frukost

Middag

Eftermiddagsfika

Specialkost

Hållbar matglädje

Att producera mat på ett klimatvänligt sätt ligger oss varmt om hjärtat. Med egna växthus, egen osttillverkning samt hagar med betande lamm, grisar och får kan vi producera mat som är hållbar på riktigt. Dessutom skapar vi gastronomiska upplevelser i världsklass.

Öppettider

Boka Gourmetpaketet

Vi hälsar dig välkommen på ett besök där goda smaker står i fokus. I vår mysiga restaurang kommer du njuta av god mat som är omsorgsfullt lagad av skickliga kockar som utgår från lokalt producerade och hållbara råvaror.

Högbo Pop Up – ett unikt koncept

Högbo Pop Up är en komplett upplevelse där säsongens råvaror och hållbarhet står i fokus. Vi lovar dig en unik upplevelse, fylld av spännande smakkombinationer som speglar naturen runt omkring oss. Menyn varierar och beroende på säsong kan Högbo Pop Up innebära en middag framför öppen eld i skogen, i Växthuset intill jorden där råvarorna just skördats eller i Nya herrgården som bär en viktig del av historien.

Kanske är det just kärleken till ekologiska och närodlade råvaror som gör att det smakar lite extra bra. Håll utkik efter nästa tillfälle och se till att boka i tid då det finns ett begränsat antal platser. Välkommen!
“Maten var en explosiv smakupplevelse,  välkomponerad och god för både öga och gom.”
Anna via Google
“Maten är den godaste jag ätit och miljön får en att ladda batterierna som ingen annan plats kan.”
Linnea via Google
“Går inte att beskriva i ord. Högbo måste besökas. Där finns allt för en alldeles underbar dag.”
Monika via Google

Boka bord

Skicka bokningsförfrågan

Fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till  vår restaurang. Vi kontaktar dig för att bekräfta bokningen.