Vår restaurang

I Högbo Brukshotells restaurang med närproducerade och ekologiska råvaror bjuder vi på en smakrik upplevelse.

Menyer

Njut av vällagad och smakrik mat, gjord på säsongens bästa råvaror. Närodlat såklart. Bröd och bakverk bakas i vårt egna bageri, med mjöl från Teve Kvarn.

Frukost

Middag

Eftermiddagsfika

Specialkost

Jul & nyår

Upplev årets festligaste firanden hos oss. Julinspirerade middagar, julmarknad och eldkvällar väntar under november och december. Sen avslutar vi året med en lyxig femrätters nyårsmiddag.

Öppettider

Hållbarhet och matglädje

Att producera mat på ett klimatvänligt sätt ligger oss varmt om hjärtat. Med egna växthus, egen osttillverkning samt hagar med betande lamm, grisar och får kan vi producera mat som är hållbar på riktigt. Dessutom skapar vi gastronomiska upplevelser i världsklass.

Boka vårt gourmetpaket

Vi hälsar dig välkommen på ett besök där goda smaker står i fokus. I vår mysiga restaurang kommer du njuta av god mat som är omsorgsfullt lagad av skickliga kockar som utgår från lokalt producerade och hållbara råvaror.

Högbo Pop Up – ett unikt koncept

Högbo Pop Up är en komplett upplevelse där säsongens råvaror och hållbarhet står i fokus. Vi lovar dig en unik upplevelse, fylld av spännande smakkombinationer som speglar naturen runt omkring oss. Menyn varierar och beroende på säsong kan Högbo Pop Up innebära en middag framför öppen eld i skogen, i Växthuset intill jorden där råvarorna just skördats eller i Nya herrgården som bär en viktig del av historien.

Kanske är det just kärleken till ekologiska och närodlade råvaror som gör att det smakar lite extra bra. Håll utkik efter nästa tillfälle och se till att boka i tid då det finns ett begränsat antal platser. Välkommen!

Bokningsförfrågan Bord

Fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till  vår restaurang. Observera att vi kommer kontakta dig för att bekräfta bokningen.  (titta även i Skräpposten)