Frågor och svar

Öppetider

Hitta hit

Högbo Bruk ligger strax utanför Gävle, endast två timmars bilresa från Stockholm, cirka fem kilometer norr om Sandviken längs väg 272. Det finns bra vägar med tydlig skyltning hela vägen hit.

Det går också bra att åka buss till oss. Ta busslinje 44 från Sandviken och gå av på hållplatsen Högbo Kyrka. Därifrån är det en kort promenad till hotellet.

Besöksadress: Hans Hiertas väg 5, Högbo Bruk, 811 92 Sandviken
Postadress: Box 136, 811 22 Sandviken
GPS-koordinater: N 60°40’20.0″, E 016°48’44.2″

Vanliga frågor – generellt & Covid-19

Är hotellet öppet?

Ja det är det! Se våra öppettider här.

Flera av er undrar om vi håller öppet och det har vi, här står dörrarna inte bara på glänt utan är välkommande öppna. Vi följer givetvis myndigheternas och Folkhälsomyndighetens direktiv med kontinuerlig uppdatering för att snabbt kunna agera om nya riktlinjer ges.

Hur förebygger ni smittspridning?

Hotellet har genomarbetat en tydlig strategi för hur vi på bästa sätt säkrar hygien och minimerar smittorisk . Att ni som både gäster känner er trygga och säkra hos oss är vår främsta prioritet.

Handsprit finns rikligt och lättillgängligt utplacerat i alla våra allmänna utrymmen på hotellet och såklart även likaledes i hotellets personalytor.

Vi har anpassat våra städrutiner i samtliga miljöer på hotellet.

Vi ber våra gäster att visa respekt och ta ansvar genom att hålla avstånd till andra gäster, även om restriktionerna har släppt.

Viktigt för oss är att du som gäst är frisk vid ditt besök på Högbo Brukshotell. Här följer vi Folkhälsomyndighetens riktlinjer om att stanna hemma om man känner sig minsta sjuk Detta gäller både gäster och hotellets personal. Känner du dig det minsta krasslig hälsar vi dig varmt välkommen en annan gång när du känner dig frisk.

Vilka instruktioner har medarbetarna fått?

Alla anställda uppmanas att vara vaksamma på sin hälsa och eventuella symptom samt att öka hygienrutinerna. Vi har handsprit som står utplacerat vilket alla använder sig av och som tidigare nämnts går ingen till jobbet som känner sig minsta sjuk. Sedan fortsätter vi med samma varma, glada och högklassiga service, vi lovar!

Jag har en bokning hos er men vill boka av eller om min vistelse, vad gäller?

Vi vill att det ska vara enkelt att gästa oss. Med avbeställningsskydd kan du kostnadsfritt avboka klockan 18:00 dagen innan ankomst. Utan avbeställningsskydd kan du avboka kostnadsfritt 5 dagar innan ankomst.

Vilka åldersgränser gäller?

Både små och stora badare är välkomna.

Har ni spabehandlingar?

Vi har inga spabehandlingar. Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer om hur relaxmiljön och poolerna hålls rena och friska från virus och bakterier samt antal gäster i Pool & Relax.