Bröllop och fest

Fånga romantiken omgiven av vild natur i vår anrika bruksmiljö. Här på Högbo Bruk kan din stora dag bli verklighet. Vår erfarna personal ser till att allt ni drömt om blir till som ni tänkt, in i minsta detalj.

Drömbröllop på
Högbo Bruk

Boka ett intimt bröllop i någon av våra bröllopslokaler eller hyr hela hotellet. Oavsett val kommer ni att få en magisk dag. Vår bröllopskoordinator Malin Holmström hjälper er med allt från val av bröllopslokal, vigselplats, mat, boende och övriga arrangemang. Välkommen att boka en kostnadsfri konsultation med oss.

Våra bröllopslokaler

Nya Herrgården

Nya Herrgården är vår mest bokade bröllopslokal. Här finns en stor härlig trädgård på baksidan som passar utmärkt till fördrink och mingel. Många brudpar väljer att ha sin vigsel ute på udden, vid det fina lusthuset. Vi skräddarsyr en minnesvärd bröllopsfest fylld av dans, mingel och god mat. Kontakta oss idag för att boka en visning.

Växthuset

Omringat av grönsaksodlingar, blommor och vacker natur ligger Växthuset. Med en takhöjd som aldrig tar slut och sittning för upp till 200 personer. All grönska som omger gästerna skapar en intim och naturnära känsla. Romantik när den är som bäst.

Logen

Ett stenkast från huvudbyggnaden ligger Logen som är en perfekt festlokal för sittande middag, dansgolv eller en kombination av båda. Här är det bara fantasin som sätter gränser. Lokalen har plats för 150 personer i sittande bjudning.

Vigselplatser

Högbo kyrka

I vackra Högbo kyrka är det många som väljer att ha sin vigsel. Kyrkan ligger på bekvämt promenadavstånd från bruksområden och rymmer 200 gäster.

Lusthuset

För dig som önskar en borgerlig vigsel är Lusthuset ett bra val. Den romantiska träbyggnaden ligger vackert placerat nära Högboån och har plats för upp till 70 gäster.

Magnifika utemiljöer

Boka en utomhusvigsel i trädgårdarna runt våra vackra herrgårdar. Här finns det gott om möjligheter – under äppelträden, nere vid vattnet eller kanske bredvid örtträdgården. Kontakta oss för att boka en visning.
“Maten är den godaste jag ätit och miljön får en att ladda batterierna som ingen annan plats kan.”
Linnéa, Google
“Högsta betyg från mig. Jag kommer åka hit igen privat & kommer tipsa alla jag känner att semestra här. En riktig pärla.”
Josefine, Google
“Ett fantastiskt konferenskoncept från det att du kommer dit till dess du åker därifrån - fantastiskt!”
Anna-Lena, TripAdvisor
“Går inte att beskriva i ord. Högbo måste besökas. Där finns allt för en alldeles underbar dag.”
Monika, Google
Från 2095 kr/person,
för sällskap om 50 personer och uppåt.
Människorna gör festen, platsen skapar guldkanten. Våra unika miljöer skapar minnen ni bär med er livet ut.
Vi skräddarsyr ert bröllop efter hur just ni vill ha det. Välkomna att boka en kostnadsfri konsultation.

Kontakta vår bröllopsexpert