Bröllop och fest

Fånga romantiken omgiven av vild natur i vår anrika bruksmiljö. Här på Högbo Bruk kan din stora dag bli verklighet. Vår erfarna personal ser till att allt ni drömt om blir till som ni tänkt, in i minsta detalj.

Drömbröllop på
Högbo Bruk

Boka ett intimt bröllop i någon av våra bröllopslokaler eller hyr hela hotellet. Oavsett val kommer ni att få en magisk dag. Vår bröllopskoordinator Malin Holmström hjälper er med allt från val av bröllopslokal, vigselplats, mat, boende och övriga arrangemang. Välkommen att boka en kostnadsfri konsultation med oss.

Bröllopspaket

För er som önskar ett första förslag har vi satt ihop ett färdigt bröllopspaket: mousserande vin och snittar, trerätters middag med blomsterarrangemang på borden, förrätt, varmrätt och dessert. Råvarorna i fokus är alltid i säsong. Till det serveras passande drycker, 2,5 glas vin, ett glas dessertvin, kaffe, praliner från vår Chokladverkstad och avec. Såklart ingår även  vickning med korv och bröd. Innan ert bröllop får ni dessutom komma på provsmakning av menyn. Då serverar vi mat på samma nivå som på er stora dag. Och ni har också möjlighet att köpa till Bröllopstårta från oss.

2295-2895 kr/person beroende på lokal
För minst 50 gäster

Våra bröllopslokaler

Växthuset

Omringat av grönsaksodlingar, blommor och vacker natur ligger Växthuset. Med en takhöjd som aldrig tar slut och sittning för upp till 160 personer. All grönska som omger gästerna skapar en intim och naturnära känsla. Romantik när den är som bäst. Ni förlägger vigseln till valfri plats, äter er middag i Växthuset och fortsätter sedan med festen på Nya Herrgården eller Logen tills gästerna vandrar hemåt i sommarnatten...

För upp till 160 sittande gäster
Säsong maj-oktober
Pris 2895kr

Logen

Ett stenkast från huvudbyggnaden ligger Logen som är en charmig festlokal för sittande middag, dansgolv eller en kombination av båda. Lokalen har högt i tak och plats för 150 personer i sittande bjudning. Här är det bara fantasin som sätter gränser. Rustikt med sedvanligt bjälkverk uppåt och grova plank under. Bar på plats och gott om plats för scen och andra roligheter.

För upp till 150 sittande gäster
Säsong maj-oktober
Pris 2595kr

Nya Herrgården

I Nya Herrgården från 1920 ligger vår mest bokade bröllopslokal för upp till 90 personer (sittandes i matsalen). Dock med potential att rymma fler om ni kan tänka er att dela upp gästerna lite. Här finns en stor härlig trädgård på baksidan som passar utmärkt till fördrink och mingel. Många brudpar väljer att ha sin vigsel ute på udden, vid det fina lusthuset. Vi skräddarsyr en minnesvärd bröllopsfest fylld av dans, mingel och god mat.

För upp till 90 sittande gäster
Säsong året om
Pris: 2295kr/pp


Möhippa eller svensexa i Spaet

För dig som vill fira någon inför stundande bröllop är det perfekt att besöka Spaet och boka Enen - en salong mitt i Spaet som går att skärma av för bara ditt sällskap.

Vigselplatser

“Helt otroligt bra service, kvalitet, mat i toppklass, allt på lokala råvaror.”
Mathias via Google
“En helt underbar vacker plats. Vi är där denna helgen för att närvara vid äldsta dotterns bröllop.”
Sussie via Google
“Går inte att beskriva i ord. Högbo måste besökas. Där finns allt för en alldeles underbar dag.”
Monika via Google
“Förstklassig mat där kockarna verkligen lägger sin själ i att få smaklökarna att nå nya höjder.”
Håkan via Google
Bröllop från 2295 kr per person, för sällskap om 50 personer och uppåt.
Gästerna gör festen, platsen skapar guldkanten. Våra unika bröllopsmiljöer ger minnen livet ut.
Vi skräddarsyr ert bröllop efter just era drömmar. Välkomna att boka en kostnadsfri konsultation.

Kontakta vår bröllopsexpert