”Jobbigt, lortigt - magiskt! Välkommen till Sveriges skönaste mountainbikeåkning!”

Magnus "Mankan" Palmberg, lerig världsmästare och arenabyggare

Special image for Hogbo MTB Arena

Högbo mountainbike arena

Våra korta banor är nivåanpassade utifrån svårighetsgrad - blå för nybörjaren, röda för dig som har cyklat ett tag och de svarta är riktigt utmanande som passar elit och elitmotionär. Hitta den nivå som passar just dig och ditt träningspass.

Utforska våra banor

Image of a cyclist riding a bicycle on a forest road

Hyr mountainbike

Cykeluthyrningen (vid Sportcentralen) har öppet alla dagar kl 9-17, sena returer kan ske fram till kl 20 genom hotellreceptionen.

Våra hyrcyklar servas efter varje uthyrningsdag och de står och väntar vid cykeluthyrningen (Sportcentralen) för dig som bokat i förväg.  

Betalning sker vid avhämtning Sportcentralen

Vi har cyklar i olika storlekar för både barn och vuxna. Är du på gränsen mellan två storlekar rekommenderar vi att du tar det större alternativet.

Kombinera din bokning med boende & fantastisk mat

Ge dig ut på Högbo MTB Arena, trampa ur benen och utmana knoppen med svårare banor om du så önskar. Och efter motion utomhus, vad smakar bättre än gudomligt god mat på riktigt fina råvaror? I vårt MTB-paket ingår både stärkande fika, fyrarätters middag - med chokladbord - och frukost. Som alltid på Högbo Brukshotell får du fri tillgång till Pool & Relax samt möjligheten att bo precis intill starten för arenan.

I paketet ingår:
Ringklocka & MTB karta
Eftermiddagsfika
Fyrarätters middag
Övernattning
Frukost

Image of a person riding a bicycle
Image of a bon fire

Skapa ny energi och motivation

Upplev Sveriges kanske härligaste MTB-banor på er nästa konferens. Vi erbjuder nivåanpassad cykling med olika banor som gör att Högbo MTB-Arena passar både nybörjare och elitmotionärer. Ta chansen att uppleva Högbos fina omgivningar från cykelsadeln, ett skönt avbrott efter en dags intensiva möten.

Se filmen om Högbo MTB Arena

Högbo MTB-Arena är öppen för alla, det är fritt för enskilda och föreningar som vill träna och njuta av fina cykelspår i Högbos fantastiska omgivningar. Det är dock ej tillåtet för annan aktör än Högbo Brukshotell att bedriva affärsmässig verksamhet i spåren - för andra som önskar bedriva kursverksamhet, guidade cykelturer etc på Högbo MTB-Arena, krävs ett skriftligt tillstånd och eventuellt erlagd avgift beroende på verksamhetens omfattning. För tillstånd kontakta Tomas Lindqvist vd på Högbo Brukshotell.

('#navigation-dropdown').hover( function () { $(this).show(); }, function () { $(this).hide(); } );