Lokaler för fest, måltider & avkoppling

Vi har flera olika alternativ för lokaler som du kan kombinera med aktiviteter ellerinspirerande möten. Utforska våra lokaler nedan.

Paus i konferensen eller dags för fest?

Möjligheternas mötesmiljö. Vi brukar inte begränsa oss. Våra obegränsade mötes och festmöjligheter beskrivs bäst med 3500 hektar. Så stort område har vi för kreativa möten, kick-off, produktlanseringar och event. Utforska våra lokaler nedan.

Google icon
Google Reviews
Star icon
4.9/5  (323 reviews)
Star icon
4.9/5  (323 reviews)
Facebook icon
Facebook Reviews
Star icon
3.6/5  (456 reviews)
Star icon
3.6/5  (456 reviews)
Trip-Advisor icon
Tripadvisor Reviews
Star icon
4.9/5  (323 reviews)
Star icon
4.9/5  (323 reviews)

Hyr hela hotellet

Ett helt hotell, bara för er? För det riktigt stora bröllopet, konferensen eller festen finns möjlighet att hyra hela Högbo Brukshotell. Inta fördrinken på vår veranda, middagen i vår fina restaurang och festa natten lång i hörsalen. Pris efter överenskommelse.

Nya herrgården

Den modernare av Högbos två herrgårdar är från 1920. På Nya Herrgården kan ni ha en underbar fest från 50 vuxna till nästan hur många som helst. Dock får det plats ca 90p i stora matsalen men det finns flera rum i anslutning som också går att använda. Mingel i trädgården, middag  i matsalen, kaffe & avec i de mjuka sofforna i biblioteket, fest och dans i stora matsalen. Vi hjälper dig skräddarsy ett fantastiskt koncept.

Växthuset

Eventväxthuset är perfekt för måltider, event och grönskande festligheter. Hur vore det inte att duka upp mitt i grönskan för att få bryta av konferensen med ja, något annat helt enkelt? Låt er laddas med råvaror plockade bara några meter bort och låt klorofyllen fylla er med ny energi. Grönt är skönt! Kontakta oss för att få ett pris utefter önskemål.

Ladan

Dansgolv, sittande middag eller en festlig kombination av båda. I ladan som ligger ett stenkast från huvudbyggnaden finns oändliga möjligheter för er fest. Upp till 150 personer, sittande. Ladan erbjuder nåt helt annat än t.ex. Växthuset. Den lantliga miljön med golvplankor som slitits av hundratals år är svåra att kopiera. Likaså takhöjden och de snedställda takbjälkarna. Att i den miljön serveras högoktanig mat med tillhörande drycker blir rätt unikt faktiskt.

Magasinet

Magasinet är en rustik eventlokal med en stor och öppen ytasom kan möbleras på många olika sätt, för middagar och konferenser. Magasinet tar upp till 70 personer i sittande middag.

Träkåtan

Boka en utomhusupplevelse utöver det vanliga. Omgiven av vacker natur njuter ni av en god middag i Träkåtan, och kanske ett bad eller två antingen i sjön eller i de varma badtunnorna. Här finns även möjlighet att hyra bastu. Till träkåtan kan ni promenera från hotellet ca 40 min, går även att paddla hit, cykla MTB på 15 min eller åka häst och vagn. Ni väljer. Max 50 personer.

Ålhusstugan

20 minuters promenad från hotellet hittar ni Ålhusstugan. Även här finns en unik möjlighet att kombinera den friska luften, med badtunnaoch bastu samt god mat. Max 30 personer.

Förfrågan - Bokning av konferens

Skriv dina uppgifter nedan och inkludera gärna detaljer om ni vill hitta på någon speciell aktivitet eller något annat.
Annars hjälper vi er att skräddarsy er vistelse.

Vi hör av oss så fort som möjligt.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
('#navigation-dropdown').hover( function () { $(this).show(); }, function () { $(this).hide(); } );