Allsång på Högbo Bruk

28 juni - Jan Johansen
5 juli - Sara Varga

Allsång på Högbo Bruk är tillbaka denna sommar och som vanligt är det Pierre Mörck som är allsångsledaren och håller i årets två allsångskvällar i Högbo.

I år gästar två av Sveriges mest älskade artister: Jan Johansen och Sara Varga. Med sin unika röst och karisma har Johansen blivit en av landets mest kända sångare, medan Varga har imponerat på publiken med sin förmåga att kombinera country, pop och folkmusik på ett unikt sätt.

Den första konserten, den 28 juni, kommer bjuda på en oförglömlig kväll med Jan Johansen som tar scenen för att framföra några av sina mest ikoniska låtar. Med bland annat klassikern "Se på mig" kommer publiken att sjunga med och uppleva en riktig feststämning på Högbo Bruk. Kanske blir det fler klassiker som ”Jag vill vara din Margareta" och ”Sommaren är kort” som ekar över det gamla brukssamhället.

Den andra konserten, den 5 juli, blir också en oförglömlig upplevlse när Sara Varga framför sina mest älskade låtar. Med sin djupa röst och sin förmåga att skapa en intim atmosfär kommer Varga att ta publiken på en musikalisk resa som kommer att vara svår att glömma.

Men Allsång på Högbo Bruk handlar inte bara om musik – det handlar också om att vara en del av en gemenskap. Planerar du att besöka allsången, varför inte kombinera med ett Gourmetpaket med övernattning på Högbo Brukshotell.

Fler inlägg

Få exklusiva erbjudanden, först av alla

Om du vill ha koll på det senaste som händer på Högbo Brukshotell kanske vårt nyhetsbrev är något för dig. Ta del av våra bästa erbjudanden och håll dig alltid uppdaterad om alla våra kommande aktiviteter.
Tack! nu är ni registrerad på vårt nyhetsbrev.
Oops! Något gick fel! Testa igen.
Läs vår integritetspolicy här