Fira höstlov på Högbo Bruk

Högbo Bruk är det perfekta målet på höstlovet

Höstlovet närmar sig med stormsteg och det finns ingen bättre tid att utforska alla de aktiviteter som Högbo Bruk har att erbjuda. Beläget i hjärtat av Gästrikland erbjuder Högbo Brukshotell en underbar blandning av natur, historia, mat, boende och äventyr som kommer att göra hela familjens höstlov minnesvärt.

Här listar vi de bästa tipsen för dig som vill fira höstlovet på Högbo Bruk:
  1. Aktiviteter för hela familjen: Höstlovet är alltid en fullspäckad vecka på Högbo Bruk. Vi bjuder in till höstmys och utomhusbus för barn i alla åldrar. På lördagen firar vi halloween med lagom läskiga spökerier. Prova på glasblåsning, rita och måla, kasta kottar och samla poäng, hälsa på smådjuren i Sigrids hage eller spela minigolf.
  2. Vandra Gästrikeleden: Höstens färger är enastående på Högbo Bruk. Ta en avkopplande vandring på Gästrikeleden och njut av den spektakulära utsikten i varierad natur. Med Högbo Brukshotells vandringspaket finns en färdig rutt med matsäck som vi packar åt er. Ni kan också enkelt bara följa stig och skyltar och hitta er egen rutt för dagen.
  3. Mountainbikeäventyr: För äventyrslystna kan höstlovet vara den perfekta tiden att utforska Högbo MTB Arena. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren cyklist, finns det en lämplig bana för dig. Upptäck pittoreska stigar teknikbanor och utmanande terräng samtidigt som ni njuter av det svala höstvädret. Högbo MTB arena har fritt inträde till 17 olika banor och ett roligt teknikområde. Om du vill hyra cykel erbjuder vi just nu 20% rabatt på cykelhyran när du bokar Gourmetpaketet.
  4. Historisk rundvandring: Högbo Bruk har en rik historia som går tillbaka till 1600-talet. Ta en guidad tur genom området och lär dig mer om vårt kulturella och industriella arv.
  5. Besök en hantverkare: Besök någon av våra hantverkare, här finns en glasblåsare, en smed, en krukmakare och en silversmed. Med gamla traditionella metoder skapas både moderna och klassiska verk. För dig som gillar att vara kreativ har du möjlighet att prova på både glasblåsning och järnsmide till exempel. Kontakta respektive hantverkare för att boka en tid.
  6. Mat och dryck: Högbo Brukshotell är också känt för sin goda mat och dryck. Prova den omtalade fyrarätters menyn med avslutande chokladbord - choklad och praliner från hotellets egen chokladverkstad. Här är alla måltider producerade med stor omtanke för både gästen och omvärlden.
  7. Boendealternativ: Upptäck Högbo Brukshotells många olika paketupplevelser samt rum och sviter.
Boka ditt höstlovsäventyr på Högbo Brukshotell

På Högbo Bruk finns verkligen något för alla. Så boka din resa idag och gör höstlovet oförglömligt för alla.

Boka er höstlovsupplevelse

Fler inlägg

Få exklusiva erbjudanden, först av alla

Om du vill ha koll på det senaste som händer på Högbo Brukshotell kanske vårt nyhetsbrev är något för dig. Ta del av våra bästa erbjudanden och håll dig alltid uppdaterad om alla våra kommande aktiviteter.
Tack! nu är ni registrerad på vårt nyhetsbrev.
Oops! Något gick fel! Testa igen.
Läs vår integritetspolicy här