Halloween på Högbo Bruk

Upplev en spöklig Halloween på Högbo Bruk

På Högbo Bruk har vi spännande planer för att fira en Halloween fylld med mysrysliga aktiviteter för barn och vuxna. Den 4 november är du varmt välkommen att delta i våra utomhusaktiviteter. Kom utklädd och varmed oss - inträdet är helt fritt!  

Här är ett urval av våra spännande aktiviteter:
  • Skattjakt: Gå på en oförglömlig skattjakt som kommer att trollbinda både små och stora äventyrare. Spridda över vårt förtrollande bruk finns skattkistor som väntar på att avslöja sina hemligheter. Varje kista innehåller en värdefull ledtråd som tillsammans bildar en magiskmening - en nyckel till den gömda skatten som väntar på att bli upptäckt!
  • Träffahäxor, spöken, trollkarlar: Runtom på Högbo Bruk stryker det runt en massa läskiga typer. Häxor i Lekparken, spöken som hemsöker Gamla Herrgården, en trollkarl med läskiga lådor och Högbos egen kaninmaskot Hierteskutt. Vågar du hälsa på dem alla?
  • Pimpa en pumpa: Hjälp oss få vårapumpor att komma till liv! Vi fixar pumpor och pennor – och du målar ett ansikte direkt på pumpan. Vill du göra den gullig eller läskig? Valet är ditt…När du har målat klart din pumpa ställer vi ut den ut tillsammans med allaandra i en pumpaparad
  • Äventyrsbana: Det spökar i Högbos äventyrsbana! Klättra högt i träden och möt de som hemsöker de höga höjderna. Ta dig fram på rep, hängbroar och ziplines!
  • Spökdans: I Lusthuset anordnar vi ett riktigt Halloweendisco med lagom kuslig stämning. Passa på att visa upp dina bästa danssteg.
  • Hjälpspökjägarna: Sandvikens spökjägarförening har fått ett hemligt uppdrag – och nu behöver de din hjälp! Rörlig barnteater med lek och bus utlovas i parkerna.

Allt detta och mycket mer kommer att äga rum när vi på Högbo Bruk firar Halloween. Spännande barnaktiviteter som ansiktsmålning, fiskdamm, spökig minigolf och andra roliga lekar kommer också finnas på plats. På Högbo Brukshotell finns familjerum, så att hela familjen kan bo tillsammans för en mysig hösthelg.

För de som älskar naturen har vi även glada nyheter. Snart öppnar vi äntligen Högbo Ski Arena för säsongen. Kombinera ditt Halloweenfirande med en härlig tur i våra skidspår genom Gästriklands skogar.

För en Halloween du sent kommer att glömma, utforska Högbo Brukshotells många olika paketupplevelser samt rum och sviter. Passa också på att prova den omtalade fyrarättersmenyn med avslutande pralinbord, där du kan avnjuta choklad direkt från hotellets egen chokladmästare. Med vårt paket Höstmagi får du just nu 20% rabatt på vårt gourmetpaket – ett perfekt tillfälle att njuta.

Boka Halloween på Högbo Brukshotell

Boka din vistelse på Högbo Brukshotell! Vi ser fram emot att välkomna dig till en härlig höstfylld med spännande upplevelser.

Fler inlägg

Få exklusiva erbjudanden, först av alla

Om du vill ha koll på det senaste som händer på Högbo Brukshotell kanske vårt nyhetsbrev är något för dig. Ta del av våra bästa erbjudanden och håll dig alltid uppdaterad om alla våra kommande aktiviteter.
Tack! nu är ni registrerad på vårt nyhetsbrev.
Oops! Något gick fel! Testa igen.
Läs vår integritetspolicy här