Padelpaket

Personer
m till byggnad

Högbo padel erbjuder 3 utomhusbanor på bruket, i det här paketet ingår det en dubbelbana så samla padelgänget och njut av ett dygn med både träning och god mat. Det ingår även en lyxig eftermiddagsfika 14.30-16.30 i vårt mysiga orangeri där du smakar lokala delikatesser och äter nybakat bröd från vårt egna bageri.

På kvällen får du göra entré i vår matsal där du blir serverad en fyrarätters middag. Du väljer själv förrätt, varmrätt och dessert från vår à la carte-meny. Med lite plats kvar i magen får du avsluta måltiden med choklad och praliner från vår chokladverkstad. Allt är hantverksmässigt producerat och våra menyer innehåller alltid grönsaker, kött och bröd från egen produktion. Made in Högbo helt enkelt. Både gott och hållbart.

Efter en god natts sömn i något av våra sköna rum väntar hotellfrukosten. Vårt bröd bakar vi i bageriet en trappa ner. Sallader, tomater och ost producerar vi själva och ger ett härlig tillskott på buffén. Påläggen är utvalda med omsorg. Äggen som vi kokar och gör äggröra på kommer från Alsbo ägg och är ekologiska.

Padelracket, bollar & tidsbokning

Racket finns att hyra och bollar finns att köpa på plats vid behov. När du bokar anger du önskad tid under ”meddelanden och önskemål”.

Vill ni boka för två personer?

Inga problem, ange det i nästa steg under "meddelanden och önskemål" så återkommer vi med en bekräftelse på det. Vid bokning av singelbana tillkommer det en kostnad på 65 kr.

Vi bygger ett nytt spa!

Vi lovar dig, det blir en förvandling värd att vänta på, när du får stiga in i vårt nya spa. Under tiden får du som boende gäst 50% på Parkbadet i Sandviken om du är sugen på ett badäventyr under ditt besök.

Vänligen notera att ev. barn ej innefattas av hela paketinnehållet, utan endast för logi och frukost.

Inkluderat
  • Padeltid på dubbelbana
  • Eftermiddagsfika 14:30-16:30
  • Fyrarätters middag
  • En god natts sömn
  • Hotellfrukost
  • Gratis Wi-Fi
  • Fri parkering

Fler aktiviteter