Bröllopspaket

Vi skräddarsyr ert bröllop efter hur ni vill ha det. Välkomna att boka en första konsultation med vår bröllopskoordinator Malin Holmström som visar och berättar vad vi kan göra för just ert bröllop.

För dig som vill ha ett första förslag, har vi satt ihop tre färdiga bröllopspaket.

Lilla Bröllopspaketet 1395 kr
Fördrink med snittar, förrätt och varmrätt med dryckespaket, samt kaffe med avec och bröllopstårta, alternativt en trerätters middag med dryck, samt kaffe och avec.

Stora Bröllopspaketet 1595 kr
Fördrink med snittar, trerätters middag med dryckespaket, kaffe med avec och bröllopstårta.

Lyxiga Bröllopspaketet 2195 kr   "För par som vill lyxa till det lite extra"                       
Stora bröllopspaketet ingår uppgraderat med champagne och tre sorters tilltugg till fördrinken. Baren håller öppet en timma extra med en erfaren bartender på plats för ett större utbud av drinkar. Under festens senare timmar serverar vi vickning. Vi dekorerar med större blomsterarrangemang och stolsöverdrag på stolarna. Vill ni så ingår även rosett och/eller spetsband till överdragen i er temafärg.

Bra att veta
I paketen ingår också bordsdekorationer, provsmakning av bröllopsmenyn samt boende till brudparet på bröllopsnatten vid bokning för fler än 50 personer.

Se paketen som en bra utgångspunkt, sedan kan ni bygga på efter tycke och smak. Några förslag på vanliga tillval är till exempel vickning, uppgradering till champagne, större bordsdekorationer, häst & vagn från kyrkan. Och mycket annat. Hör av er så hjälper vi er.

 

Vi hjälper dig

Malin fixar festen!

Du drömmer om den perfekta festen. Men det är tusen saker som måste lösas innan gästerna kommer. Malin Holmström är bröllopskoordinator och ett riktigt proffs på att fixa stora, små och lyckade fester.

Vill du ringa? Tel: 026-24 52 10