Bröllopspaket

Vi skräddarsyr ert bröllop efter hur ni vill ha det. Välkomna att boka en första konsultation utan kostnad med vår proffsiga bröllopskoordinator Malin Holmström som visar och berättar vad vi kan göra för just ert bröllop.

För dig som vill ha ett första förslag, har vi satt ihop tre färdiga bröllopspaket.

Lyxiga Bröllopspaketet  okt-apr 2195 kr /pp    maj-sep 2195 kr                     
Champagne med tre sorters snittar, trerättersmiddag med dryckespaket, kaffe med avec och bröllopstårta. Baren öppen en timme extra med erfaren bartender på plats. Framåt nattkröken serverar vi vickning. Vi dekorerar med större blomsterarrangemang och stolsöverdrag på stolarna. Vill ni så ingår även rosett och/eller spetsband till överdragen i er temafärg.

Stora Bröllopspaketet    okt-apr 1495 kr /pp   maj-sep 1695 kr
Fördrink, snittar, trerättersmiddag med dryckespaket, kaffe, avec och bröllopstårta.

Lilla Bröllopspaketet      okt-apr 1295 kr /pp   maj-sep 1495 kr
Fördrink, snittar, tvårättersmiddag med dryckespaket, kaffe och avec.

Bra att veta
I paketen ingår också bordsdekorationer, provsmakning av bröllopsmenyn samt boende till brudparet på bröllopsnatten vid bokning för fler än 50 personer.
Se paketen som en bra utgångspunkt, sedan kan ni bygga på efter tycke och smak. Några förslag på vanliga tillval är till exempel vickning, uppgradering till champagne, större bordsdekorationer, häst & vagn från kyrkan. Och mycket annat. Hör av er så hjälper vi er.

 

Vi hjälper dig

Malin fixar festen!

Du drömmer om den perfekta festen. Men det är tusen saker som måste lösas innan gästerna kommer. Malin Holmström är bröllopskoordinator och ett riktigt proffs på att fixa stora, små och lyckade fester.

Vill du ringa? Tel: 026- 24 52 36