Växthuset

Här finns möjligheten att arrangera en riktigt unik tillställning!

Växthuset ligger vid Frilandet, omringat av grönsaksodlingar, blommor och våra andra två växthus. Här finns utrymme till att låta fantasin flöda, för här finner ni en takhöjd som aldrig tar slut och plats för upp till 200 personer. Föreställ er sittandes till bords och en del av det som serveras på tallriken är den grönska som så fint dekorerar lokalen. Det kallar vi en hållbar måltid!

Vi har under 2021 genomfört ett antal olika typer av måltider här:

Större kickoffliknande middag för 130p med buffé som huvudrätt.

Skördefest med 8 olika serveringar på tallrik för 50 gäster

Lunch för 90 gäster med tallriksservering på varmrätten

Minnesstund för 95p där Ceremonin hölls i norra delen och efterföljande måltid i den södra. Då serverades allt som sharing till borden.

 

Bord och bänkar är byggda för 10p/bord. Vi skjuter till lite värme om det behövs om det är en kallare dag. Vi kan öppna dörrar på 4 håll och rulla upp väggen 1,5 meter för maximalt luftflöde. men förvisso så blir det varmt om det är varmt ute.

Vi anser det mest lämpligt att ha sin fest eller måltid här mellan juni-oktober. Den absolut finaste tiden här är aug-sep då allt är uppvuxet och temperaturen är behaglig. Dessutom är det vackert i lokalen då mörkret sänker sig och de vackra lamporna modell skatbo som tillverkats av trädgårdsmästarna på Högbo under vinterns pyssel.

Läs mer om Växthusbröllop här: