Växthusbröllop

Från juni 2020 gror här både plantor och relationer. Nu har ni möjlighet att skapa ett alldeles ordinärt bröllop i vårt senaste växthus. Börja ert äktenskap i det rum som symboliserar ett förhållande på ett exemplariskt vis. Båda behöver nämligen, kärlek, vattnas och näring för att fortsätta växa. Starkare tillsammans, för djupare rötter. Här skapar vi magin.

Vårt nya växthus inbjuder till fantastiska middagsarrangemang i grönska och med högt i tak!

ANTAL: Min 100 - 200 personer
PRIS FRÅN: 1895 kr (inkl.moms) / person

Vi tar emot med isade skottkärror och serverar första drycken tillsammans med lite enkla snacks.
Väl inne i Växthuset står det plockmat från våra egna råvaror framdukat. Mitt bland tomater och sallader äter ni charkuterier, bröd, ostar, grönsaker och har det väldigt trevligt.

Varmrätt serveras från grillen där kockarna bistår och förklarar vad ni får. Där hämtar ni också de tillbehör och sallader som krävs för att det skall bli en fräsch och balanserad måltid. Vi använder det kött och grönsaker vi har tillgång till från Högbo eller från våra närodlande vänner i t.ex Valbo.

Dessert består av en ätbar blomkruka som växt upp i vårt konditori. Dessertvin serveras till. Därefter blir det en promenad till Nya herrgården där festen fortsätter. Tårtan och kaffet serveras i herrgården där dansen och baren är öppen till 02.00.


Förfrågningar skickas till vår bröllopskoordinator Malin Holmström på konferens@hogbobrukshotell.se