Påsklov på Högbo Bruk

28/3/2024
-
7/4/2024
Välkomna våren och fira påsken på Högbo Bruk. Vi firar med god mat, förhoppningsvis soligt väder och aktiviteter med både hög och vilsam puls.

En av vårens bästa helger

God mat, frisk luft, en mängd aktiviteter, historisk miljö och vacker natur - vad mer kan man önska i påskägget? Välkomna våren och påsken hos oss på Högbo Brukshotell. Här har vi samlat några saker som finns att göra under påsklovet på Högbo Bruk.

Att göra på påsklovet:

Påskbord & påskfika

Vi dukar upp en god påskbuffé i restaurangen under påskhelgen och i Nya herrgården serverar vi påskfika från vårt eget bageri. Det blir en god blandning av påskens favoriter och vårens primörer.

Läs mer & boka bord

Besök konstrundan Gästrik konst

29 mars -1 april
Vårens populära konstrunda Gästrik konst besöker oss även i år med konstnärer och konsthantverkare. Håll utkik efter vilka konstnärer som ställer ut på Högbo Bruk, vi presenterar de här när det är officiellt.

Boka ett tvådagarspaket

Njut ännu mer! Med vårt tvådagarspaket får du lite mer för pengarna och har samtidigt möjlighet att välja själv vad du vill göra med dag två.

Läs mer & boka paket

50% på Parkbadet

I Högbo har vi nära till det populära äventyrsbadet i Sandviken – Parkbadet. När du bokar något av våra rum eller paket får du som boende gäst med hela familjen halva priset på inträdet, perfekt för påsklovet. Efter skön tid i den friska vårluften hos oss är ett besök på Parkbadet den perfekta avrundningen på dagen. Känn glädjen tillsammans med barnen i äventyrsbadet eller utöka aktivitet och rörelse med några banor av motionssim. Missa inte värmen från bubbelpoolen.

Ett påsklov med aktiviteter för alla

Vad ett påsklov betyder och ska innehålla för dig och din familj är en magi som vi inte vill lägga oss i. Däremot gör vi allt för att skapa en fridfull och inspirerande miljö sprängfylld med valmöjligheter – så ni kan få ut det bästa av just ert påskfirande.

Fler aktiviteter på Högbo Bruk

  • Prova på järnsmide hos Smé-Johan
  • Väck kroppen med ett kallbad vid den lilla bryggan
  • Cykla MTB eller kör säsongens sista skidåkning, beroende på underlag såklart
  • Kika in i glashyttan & se hur de häftiga kreationerna blir till
  • Besök smådjuren i Sigrids hage
  • Busa i lekparken
  • Njuta av en god frukost med våfflor på hotellet

Boka din påskvistelse

Paket

Tvådagarspaket

Skäm bort dig med två underbara dagar på Högbo Bruk. Här finns roliga aktiviteter, god och närproducerad mat samt härligt boende i äkta bruksmiljö.
Läs mer & Boka

Fler event