Högbo Outdoor Meny

Oavsett om du vandrar, paddlar, cyklar eller åker skidor så finns spår för dig och din träning

För aktiva livsnjutare, nyfikna nybörjare och hungriga eliter.

Pulsa, glid, susa eller åk. Känn endorfinerna eller hitta lugnet. Oavsett vad du gillar finns rörelsen alltid nära i Högbo. Upptäck våra naturspår och låt Gästrikeskogarnas kraft smitta av sig.

SKI-ARENA icon
SKI-ARENA

På tur i klassiska spår

Välkommen att rasta längdskidorna i både flacka och kuperade spår. Här på Högbo Brukshotell har vi rekordtidig skidstart tack vare vårt spår med konstsnö, Pay & Ski. Övriga spår är av varierande längd, alla preparerade för ett klassiskt spår och en fristilsbädd.

Läs mer om vår längdskidspår och erbjudanden
MTB-ARENA icon
MTB-ARENA

När du vill susa genom skogarna

Cykla långt, kort, högt eller brett. På arenan hittar du rätt bana, oavsett om du tränar inför ett lopp, söker utmaningar eller bara vill ha den allra bästa sjöutsikten. Vi har banor i alla svårighetsgrader, väl underhållna och redo för högsäsong.

Läs mer om våra MTB-leder och erbjudanden
CANOE-ARENA icon
CANOE-ARENA

Sinnesro på magiska vatten

Paddla i sjöar, åar, kanaler, forsar och dammar runt Högbo Bruk. Vi har turer för dig som bara vill känna på paddeln en stund och längre, mer utmanande sträckor för dig som vill vässa tekniken som kanotist. Upptäck våra vackra vatten!

Läs mer om vår kanotuthyrning och paket
TRAIL-ARENA icon
TRAIL-ARENA

Gå, jogga, spring - njut!

För dig som föredrar att ta dig fram helt utan utrustning, finns många härliga spår och banor att välja bland. Flackt, kuperat eller med en utsikt att minnas. Välkommen att gå, jogga eller spring genom Högbos magiska natur.

Läs mer om vår vandringsleder och erbjudanden
SPORTCENTRALEN

Uthyrning och butik

Intill starten vid Pay&Ski-spåret hittar du Sportcentralen, som drivs av Äventyrarna. Här finns en skidbutik med allt du behöver för en lyckad skidtur, samt uthyrning av längdskidor, cyklar, rullskidor, inlines och kanoter.

Gå till Sportcentralen
Karta & galleri

Hela Högbo inom räckhåll.

Gå på upptäcktsfärd i området. I Högbo finns endorfinerna alltid på nära håll. Korsa vatten, spår och platser för återhämtning. Kanske tar din vistelse en annan väg. 

VÅRA AKTIVITETSPAKET INKLUSIVE BOENDE

MTB-paket

UPPLEV FART & FLÄKT

Nivåanpassad cykling med banor av olika svårighetsgrad gör att Högbo MTB-Arena passar både nybörjare och elitmotionärer.

Läs mer

Konferens på längdskidor

DAGS ATT BYTA SPÅR?

Högbo är känt som ett skidparadis och utsett till officiellt Vasaloppscenter. Här kan du kombinera din konferens med en skön tur i längdskidspåret.

Läs mer

Konferens med MTB

TRAMPA IGÅNG TEAMET

Testa nya Högbo MTB-Arena, med nivåanpassade banor som gör det till en rolig aktivitet för både nybörjare och vana cyklister.

Läs mer
BOENDE

KOM HIT UTAN NÅGRA PLANER

Vill du bara ha en trevlig weekend och bara göra det som känns bäst för dagen? Inga problem, vi har massor med boendepaket där vi kombinerat boende med olika spännande upplevelser. Och får du feeling? Ja, då är det bara att ge dig ut i våra aktivitetsarenor!

Se alla våra boendealternativ Högbo Brukshotell är på riktigt.