Yoga

Nu kan vi erbjuda er konferensgäster olika yogaformer både inne och ute. Så varför inte berika konferensen med ett eller två yogapass. Ta tillfället i akt och boosta kropp och själ med ny härlig energi! Det enda ni behöver är mjuka kläder och ett öppet sinne. Vi står för lokal, yogamattor, filtar och välutbildad yogalärare.

Morgonyoga
Ett pass för dig som på ett lugnt och behagligt sätt vill väcka  kroppen efter en god natts sömn. Detta gör vi med hjälp av mjuka kroppsrörelser tillsammans med de viktiga andetagen.

Poweryoga
En fysisk dynamisk yogaform. Genom styrkebaserade övningar och positoner tränas balans, uthållighet, rörlighet och styrka. Givetvis fokuserar vi på andningen som ligger till grund i alla yogaformer.

Yinyoga
En lugn meditativ yogaform. Yinyogan består av yogapositioner där vi ligger och sitter i olika yogapositioner 3-5 minuter. Vi övar oss i att vara i det som är (medveten närvaro) och utifrån den kinesiska medicinens sätt att se på hälsa.

Yoga Flow
Ett pass liknande Poweryoga men i lugnare tempo och färre styrkebaserade övningar. Mjuka kroppsrörelser tillsammans med andetagen, stärkande för både kropp och själ.

Eva Andersson, Yogainstruktör

Alla våra yogapass leds av Eva Andersson som är en yogainstruktör med lång erfarenhet av att leda grupper inom både yoga och mindfulness.