Yoga

Nu kan vi erbjuda er konferensgäster olika yogaformer både inne och ute. Så varför inte berika konferensen med ett eller två yogapass. Ta tillfället i akt och boosta kropp och själ med ny härlig energi! Det enda ni behöver är mjuka kläder och ett öppet sinne. Vi står för lokal, yogamattor, filtar och välutbildad yogalärare.

Morgonyoga
På ett lugnt och behagligt sätt väcker du kroppen. De mjuka rörelserna passar de flesta och tillsammans med andningen, stärker du både kropp och själ. Denna yogaform lämpar sig mycket väl att också utöva under dagen eller på kvällen.

Poweryoga
Här får du svettas! Detta är en fysisk, dynamisk yogaform med fokus på styrka, rörlighet, balans och uthållighet i samklang med andningen. Du utmanar dig själv efter dina förutsättningar och passet avslutas med en stunds guidad avslappning.

Yinyoga
En lugn och meditativ yogaform som passar de flesta. Fokus ligger på andningen och mjuk stretch där varje position hålls i 3 – 5 minuter. Man observerar tankar och känslor samtidigt som man slappnar av i hela kroppen.