Lediga tjänster

Är du intresserad av att jobba hos oss i Högbo? Kanske är du den rätta kocken vi söker? Håll utkik här på hemsidan, så ser du när det finns en ledig tjänst som kanske kan passa just dig. Välkommen med din ansökan.

Vi söker kärleksfulla RECEPTIONISTER med genuint intresse för gästen, verksamheten och kollegorna!
Vi söker engagerade och proffsiga receptionister med glimten i ögat som vill skapa magi med våra gäster. Mötet med människor är din passion och för att trivas hos oss motiveras du av ett högt tempo och att göra ditt yttersta varje dag med glädje! Självklart drivs du av att klara/överträffa avdelningens uppsatta mål och att få mer än nöjda besökare är ett led i detta.

Läs mer här

Vi söker en passionerad KOCK
Vi är en restaurang under stor utveckling. Vi har råvaror från närmare än närområdet.- Egna varor från sallad och tomater i växthus  till ost, vaktlar, grisar, lamm och hela skogen. Ditt skafferi är helt unikt. Går det att odla eller föda upp det kan vi göra det. I år har vi t.ex tagit fram 120 ankor av 2 olika raser och 2 nyskjutna älgar dimper ner nästa vecka.

Vi har gäster från både närområdet och storstan. Större grupper under veckan och full matsal varje fredag-lördag året runt med mindre sällskap från storstadsområdena. Våra gäster förväntar sig en alldeles speciell upplevelse när de träder in i vår restaurang. En känsla av att vara på just precis Högbo. Aldrig skall man kunna missa det.

Vi har 190 platser i matsalen, 2 Herrgårdar och en massa stugor och tält på området. Du kommer att vara del i ett team på 10-12 kockar. Ditt huvudsakliga arbetsområde blir varmkök. Vi förväntar oss att du brinner för äkta råvaror, god mat och att få gästerna att göra vågen varje dag.

Du bör ha erfarenhet från modernt kök vad gäller tekniker och värmekällor. Vi har kolgrill, cirkulator, rökugn, tork, fermenteringsskåp och naturligtvis induktionsspisar och ugnar. Charkuteriförädling görs på området där det finns utrustning för rimning, torkning, rökning, korvsprutning och styckningsarbete.Dessutom kommer du att jobba i ett  nybyggt kök med en helt öppen planlösning.  Det är således viktigt att du trivs i rollen att möta gästerna varje dag.

Välkommen att söka på mail. Det finns inte fler såna här jobb i det här landet!

För mer info se:  www.hogbobrukshotell.se

Vänligen hör av er till vår köksmästare Michael på
michael.westelius@hogbobrukshotell.se

 

Vi söker nu BARTENDER med känsla för smaker
Deltid 50-75%. Du får äran att möta våra gäster först av alla. Blanda drinkar, vattna whisky, skumma öl, hälsa på i kornfälten, provsmaka gin och bygga smaker från lokala destillerier och brukets egna råvaror. Du behöver ha erfarenhet men framför allt vilja, nyfikenhet och engagemang. Vi har resten.

Ansökan till restaurangchefen Theres på theres.persson@hogbobrukshotell.se

För mer Info se: www.hogbobrukshotell.se