Lediga tjänster

Är du intresserad av att jobba hos oss i Högbo? Kanske är du den rätta kocken vi söker? Håll utkik här på hemsidan, så ser du när det finns en ledig tjänst som kanske kan passa just dig. Välkommen med din ansökan.

Vi söker kärleksfulla RECEPTIONISTER med genuint intresse för gästen, verksamheten och kollegorna!
Vi söker engagerade och proffsiga receptionister med glimten i ögat som vill skapa magi med våra gäster. Mötet med människor är din passion och för att trivas hos oss motiveras du av ett högt tempo och att göra ditt yttersta varje dag med glädje! Självklart drivs du av att klara/överträffa avdelningens uppsatta mål och att få mer än nöjda besökare är ett led i detta.

Läs mer här

Vi söker Extra Servicepersonal i Matsalen

Du bör ha erfarenhet från modernt matsalsarbete och känna en passion för värdskap och mat och dryck.


Vi är en restaurang under stor utveckling. Vi har råvaror från närmare än närområdet.- Egna varor från sallad och tomater i växthus  till ost, vaktlar, grisar, lamm och hela skogen. Vårt skafferi är helt unikt. Går det att odla eller föda upp det kan vi göra det. Vi är på väg att köpa en äppelpress för att ta hand om, höstens frukter och i planen ingår att starta ett eget bryggeri på området.

Vi har gäster från både närområdet och storstan. Större grupper under veckan och full matsal varje fredag-lördag året runt med mindre sällskap från storstadsområdena. Våra gäster förväntar sig en alldeles speciell upplevelse när de träder in i vår restaurang. En känsla av att vara på just precis Högbo. Aldrig skall man kunna missa det.

Vi har 190 platser i matsalen, 2 Herrgårdar och en massa stugor och tält på området. Du kommer att vara del i ett team på 20 medarbetare allt från frukostvärdinnor till diskaren på kvällen. 

Det gäller främst kvällar och helger och du bör ha körkort och tillgång till bil.

 

Välkommen att söka på mail. theres.persson@hogbobrukshotell.se

 

För mer info se:  www.hogbobrukshotell.se