Diggiloo-turnén på Högbo Brukshotell 12 augusti

Sommarturnén Diggiloo har blivit en älskad tradition för många svenskar. Varje år bjuder turnén på en sprudlande show med musik, dans och humor. I år kommer Diggiloo till Högbo Brukshotell den 12 augusti och lovar att bjuda på en oförglömlig kväll.

Högbo Brukshotell är beläget i Sandviken, ca 2 timmars bilresa från Stockholm. Bruket är omgivet av vacker natur och har en lång historia som sträcker sig tillbaka till 1600-talet. Under sommaren arrangeras en rad evenemang, varav Diggiloo-turnén är en av höjdpunkterna. Planerar du att besöka showen, boka ett boendepaket med middag och frukost på hotellet och njut lite extra under denna augustihelg.

Diggiloo-turnén startade år 2004 och har sedan dess blivit en av Sveriges mest populära sommarshower. Showen bjuder på en mix av gamla och nya låtar, från svenska klassiker till internationella hits. Publiken kan förvänta sig en sprudlande energi och en varm atmosfär när artisterna på scenen sjunger, dansar och underhåller.

Årets artister

I år kommer Diggiloo-turnén till Högbo Brukshotell den 12 augusti. På scenen kommer vi att få se några av Sveriges mest kända artister, bland annat idolvinnaren Nike Sellmar, John Lundvik, Daniel Norberg, Liamoo, Maria Sur, DiLeva, Jessica Andersson och Bruno Mitsogiannis. Med ett stort dans- och musikensemble kommer de att bjuda på en show som garanterat kommer att få publiken att sjunga och dansa med.

Välkomna till Högbo Brukshotell i sommar!

Bild: diggiloo.com

Fler inlägg

Få exklusiva erbjudanden, först av alla

Om du vill ha koll på det senaste som händer på Högbo Brukshotell kanske vårt nyhetsbrev är något för dig. Ta del av våra bästa erbjudanden och håll dig alltid uppdaterad om alla våra kommande aktiviteter.
Tack! nu är ni registrerad på vårt nyhetsbrev.
Oops! Något gick fel! Testa igen.
Läs vår integritetspolicy här