Fira påsklov på Högbo Bruk

God mat, frisk luft, en mängd aktiviteter, historisk miljö och vacker natur - vad mer kan man önska i påskägget? Välkomna våren - och påsken - hos oss på Högbo Brukshotell. Här har vi samlat några saker som finns att göra under påsklovet på Högbo Bruk.

Smaka på påsken

Påskfika i Nya Herrgården

Njut av lyxigt påskfika med bröd och bakverk från vårt eget bageri. Och ostar från brukets ysteri. Ja och så kaffe och te såklart.

Serveras långfredag-söndag mellan kl. 13-17

175 kr/person

Ingen förbokning krävs

Helgbuffé i restaurangen

En ljuvlig lunchbuffé med påskiga inslag dukas upp i hotellets restaurang i huvudbyggnaden. Soppor, potatis, ost, sill, ägg i variation och många goda sallader bland annat. Och en avslutande påskdessert!

Serveras långfredag-söndag mellan kl. 12-14

370 kr/person

Boka bord
Helgbuffé i restaurangen

Gästrik konst

Vårens populära konstrunda Gästrik konst besöker oss även i år med konstnärer och konsthantverkare. Håll utkik efter vilka konstnärer som ställer ut på Högbo Bruk, vi presenterar de här när det är officiellt.

7-10 april mellan kl 11-16

Utställare
Högbo Brukshotell

Annette Segerberg, Marita Hayden, Kenneth Sjöholm, Kerstin Sandström, Eva Friskman, Mikael Nord, Katarina Kvist och Helena Nyman.

Magasinet

Helena Linder och Pia de Veen.

Lusthuset

Agneta Sahlander Ågren

Högbo Qvarn

Olof Nyman och Lasse Bergwall

Showroom under bastun

Barbro Eriksson

50% på Parkbadet

I Högbo har vi nära till det populära äventyrsbadet i Sandviken – Parkbadet. När du bokar något av våra rum eller paket får du som boende gäst med hela familjen halva priset på inträdet, perfekt för påsklovet. Efter skön tid i den friska vårluften hos oss är ett besök på Parkbadet den perfekta avrundningen på dagen. Känn glädjen tillsammans med barnen i äventyrsbadet eller utöka aktivitet och rörelse med några banor av motionssim. Missa inte värmen från bubbelpoolen!

Tvådagarspaketet - ännu mer njutning

Njut ännu mer! Med vårt tvådagarspaket får du lite mer för pengarna och har samtidigt möjlighet att välja själv vad du vill göra med dag två.

Läs mer & boka

Påsklov med aktiviteter för alla

Vad ett påsklov betyder och ska innehålla för dig och din familj är en magi som vi inte vill lägga oss i. Däremot gör vi allt för att skapa en fridfull och inspirerande miljö sprängfylld med valmöjligheter – så ni kan få ut det bästa av just ert påskfirande.

Alpackor i Sigrids Hage

Fler aktiviteter på Högbo Bruk

• Prova på järnsmide hos Smé-Johan

• Väck kroppen med ett kallbad i vår isvak

• Cykla MTB eller kör säsongens sista skidåkning, beroende på underlag såklart

• Kika in i glashyttan & se hur de häftiga kreationerna blir till

• Besök smådjuren i Sigrids hage

• Busa i lekparken

• Njuta av en god frukost med våfflor på hotellet

Fler inlägg

Få exklusiva erbjudanden, först av alla

Om du vill ha koll på det senaste som händer på Högbo Brukshotell kanske vårt nyhetsbrev är något för dig. Ta del av våra bästa erbjudanden och håll dig alltid uppdaterad om alla våra kommande aktiviteter.
Tack! nu är ni registrerad på vårt nyhetsbrev.
Oops! Något gick fel! Testa igen.
Läs vår integritetspolicy här