Fira Valborg på Högbo Bruk

Fira Valborg traditionellt på kvällen den 30 april och välkomna vårens ankomst och gör det på Högbo Bruk, en historisk järnbruksanläggning belägen i Gästrikland. Kombinera firandet med att bo på Högbo Brukshotell, varför inte boka ett av de många hotellpaket som finns att välja emellan.

Högbo Bruk har en rik historia som sträcker sig tillbaka till 1600-talet när det etablerades som en järnbruksanläggning. Platsen har sedan förvandlats till en blomstrande turistdestination som lockar besökare från hela världen. De vackra omgivningarna och de historiska byggnaderna ger den perfekta bakgrunden för ditt valborgsfirande.

Malena Ernman årets gästartist!
Valborg på Högbo Bruk är en oförglömlig upplevelse. Firandet börjar med tändning av en massiv majbrasa, följt av körsång med Hammarkören, musik och dans. Kända artister uppträder varje år, detta år gästas Högbo av Malena Ernman.

Efter en kväll av firande finns det ingen bättre plats att vila ditt huvud än på Högbo Brukshotell. Hotellet erbjuder olika bekväma boenden, inklusive standardrum och sviter. Rummen är utformade för att smälta sömlöst in i de historiska omgivningarna och erbjuder en unik och autentisk upplevelse för gästerna.

Förutom att fira Valborg är Högbo Bruk en fantastisk plats att utforska naturen och lära dig om Sveriges industrihistoria. Platsen är hem för flera vandrings- och cykelleder, samt ett museum som ger en inblick i det förflutna. Besökare kan också delta i aktiviteter som hantverks-shopping, glasblåsning och kajakpaddling.

Sammanfattningsvis, att fira Valborg på Högbo Bruk är en oförglömlig upplevelse som inte bör missas. Från brasan till det traditionella svenska köket och det bekväma boendet på Högbo Brukshotell, det finns något för alla.

Så om du letar efter ett unikt och autentiskt sätt att fira vårens ankomst, behöver du inte ta dig längre än till Högbo Bruk.

Fler inlägg

Få exklusiva erbjudanden, först av alla

Om du vill ha koll på det senaste som händer på Högbo Brukshotell kanske vårt nyhetsbrev är något för dig. Ta del av våra bästa erbjudanden och håll dig alltid uppdaterad om alla våra kommande aktiviteter.
Tack! nu är ni registrerad på vårt nyhetsbrev.
Oops! Något gick fel! Testa igen.
Läs vår integritetspolicy här