Spabehandlingar

Vi erbjuder en upplevelse utöver det vanliga, där varje behandling är en resa till avkoppling och förnyelse.

Pausen du förtjänar

I vårt spa är det enkelt att slappna av och njuta av stunden. Våra terapeuter är specialiserade på avslappning och återhämtning. Vi inleder din behandling med en personlig konsultation för att ge dig precis det du vill ha och behöver. Entré till Spaet inkluderas i alla våra behandlingar. I varje kroppsmassage och kombobehandling ingår också en kort signaturritual där vi använder våra ekologiska signaturprodukter med doft av tall, rosmarin och vanilj. Signaturritualen är en kombination av traditionell gua sha, koppningsterapi samt nack-, axel- och skalpmassage.

Massage

massage

Klassisk massage

50 min | 1495 kr

En traditionell klassisk helkroppsmassage som koncentrerar sig på områden med spänningar för att få värkande muskler att slappna av och stimulera cirkulationen i kroppen.

massage

Från topp till tå

100 min | 2595 kr

En djupt avslappnande och helande helkroppsbehandling med helkroppsmassage, fotskrubb, fotmassage och en djupgående ansikts- och nackmassage samt Spaets signatur.

massage

Himalayaskrubb

50 min | 1495 kr

En behandling som gör hela kroppen fantastiskt mjuk och len med helkroppspeeling med vår egen saltskrubb följt av en lätt helkroppsmassage.

massage

Algdetox

100 min | 2595 kr

Inleds med en dubbelverkande peelingmask och kroppen blir inbäddad i en varm filt med en inpackning av spirulinaalger från franska Atlantkusten. Sedan hårbottenmassage, lätt massage och detox shot.

Ansiktsbehandlingar

Ansikte

Klassisk ansiktsbehandling

50 min | 1495 kr

Terapeuten analyserar din hud och utformar en skräddarsydd ansiktsbehandling med återfuktande serum och masker. Avslutas med en avkopplande massage för ansikte, nacke och axlar.

Ansikte

Djuprengöring

50 min | 1495 kr

Djuprengörande ansiktsbehandling med skonsam peeling, ånga, portömning och behandling med produkter för just din hudtyp. Sedan får du skräddarsydd hudvårdsrådgivning efter behandlingen.

Ansikte

Djupgående ansiktsmassage

50 min | 1495 kr

En djupgående massage av ansikte, nacke och axlar som hjälper till att låsa upp dina spänningar och balansera din energi. Denna massage kombineras med Spaets signaturmassage.

Ansikte

Himmelsk ansiktsbehandling

100 min | 2595 kr

En lyxig skräddarsydd ansiktsbehandling med ånga, rengöring, djupgående ansikts-, nack- och axelmassage, Spaets signaturmassage, algmask, handpeeling och massage samt hårbottenmassage.

Kombo & specialbehandlingar

Kombo

Kropp & ansikte

100 min | 2595 kr

Behandlingen börjar med en 50 minuter helkroppsmassage, följt av en ansiktsbehandling. Välj själv från en av våra 50 minuters ansiktsbehandlingar.

Kombo

Luxe

150 min | 3695 kr

Inleds med en helkroppspeeling med vår egen saltskrubb följt av en avslappnande helkroppsmassage. Välj sedan mellan Klassisk ansiktsbehandling eller ansiktsbehandlingen Djuprengöring.

Special

Gravidmassage

50 min | 1495 kr

Spaets signatur nack- och axelmassage hjälper dig att slappna av och balanserar din energi. En renande fotritual ger en ökad cirkulation och nytt liv i trötta fötter - särskilt för dig som är gravid.

Gruppbehandlingar

GRUPP

Delad avslappning

120 min | 1495 kr/person

En gemensam behandling för 4-10 personer. Barn från 8-12 år är välkomna i vuxnas sällskap. Perfekt för dig som vill ta med din mamma, mormor, pappa eller låta hela familjen koppla av tillsammans.

GRUPP

Bubbel & babbel

120 min | 1495 kr/person

Koppla av med varmt fotbad, fotskrubb, fotmassage, nack- och skalpmassage samtidigt som ni skålar i bubbliga drycker - med eller utan alkohol. Njutbart för både den stora och lilla gruppen när ni vill fira något speciellt.

GRUPP

Prova på hudvård

60 min | 1495 kr/person | 4-24 personer

Tillsammans får ni en skön och lärorik stund tillsammans med vår erfarna terapeut som skräddarsyr er individuella hudvårdsrutin i ett rum bara för er. Sessionen inkluderar ett varsitt hudvårdskit värde 350 kr.

VÅRA PRODUKTER

Organics by Sara

Organics by Sara är banbrytare inom naturlig hudvård, tillverkade med 100% ekologiska och veganska ingredienser. Filosofin bakom produkterna är enkel, där huden får göra sitt jobb med hjälp av naturliga ingredienser och enkla, effektiva rutiner.
Spa products on a wooden table with flowers
VÅRA PRODUKTER

M Picaut

M Picaut  Swedish Skincare är en ledande aktör inom svensk ekolyx. De är kända för sin prisbelönta hudvårdsserie med fokus på ekologiska ingredienser och avancerade biopatenter.