Här är alla välkomna

På Högbo erbjuder vi både funktionsanpassade och djurvänliga rum. Om du har några specifika önskemål är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

Boka din vistelse idag

Högbo Brukshotell är en destination som du kan besöka året runt. Ta med hunden ut i spåret och ha enkel access till flera av våra aktiviteter.

Ta med husdjur till hotellet – välj ett djurvänligt rum

Husdjur är välkomna i våra standardrum och familjerum på Stallbacken som ligger intill huvudbyggnaden. På rummet väntar en gottepåse och vattenskål. I Högbo finns en stort naturområde med fina promenadvägar som du och din fyrbente vän kan utforska tillsammans.

Du kan ta med hunden till huvudbyggnaden i den stora lobbyn, Orangeriet, baren, bistron och på uteserveringen. Hundar får inte vara med vid frukosten men det går bra att ta med din frukost till bistron eller Orangeriet.

Vill du boka ett djurvänligt rum? Boka som vanligt och välj djurtillägg i steg två. Varmt välkomna!

Tillgänglighetsanpassade rum

Huvudbyggnaden på hotellet är tillgänglighetsanpassat. Vi har inga trappor till entréplan eller restaurangen och det finns hiss till övriga plan. På entréplan finns inga höga trösklar och det finns även en tillgänglighetsanpassad toalett.

Vårt tillgänglighetsanpassade rum ligger i huvudbyggnaden. Rummet har en duschvägg som går att vika undan, duschstol och automatisk dörröppnare. Sängen har standardhöjd och bredd utan räcke eller handtag.

Önskar du boka vårt tillgänglighetsanpassade rum, vänligen notera det i steg tre i din bokning via hemsidan. Om du har några frågor eller specifika önskemål är du välkommen att kontakta oss.