Högbo Brukshotell & Spa i Gävle

Högbo Brukshotell & Spa i Gävle är ett klassiskt brukshotell där ekologiska matupplevelser blandas med stärkande friluftsaktiviteter i fridfull natur. Upplev den rogivande känslan i våra mysiga hotellrum eller lyxiga sviter.

Anrikt hotell i Gävle

Högbo Brukshotell ligger strax utanför Gävle, endast två timmars bilresa från Stockholm. Hotellet har 228 bäddar fördelat på 114 rum och du kan antingen bo i huvudbyggnaden eller i någon av de närliggande husen. I restaurangen serveras i första hand mat producerad på närodlade och ekologiska varor. Vi utlovar en smakfylld upplevelse. Till frukost serveras vår uppskattade frukostbuffé så att du kan börja dagen på bästa sätt. Välkommen att boka ditt boende hos oss på Högbo Bruk.

Populära paketupplevelser

Boka ett av våra upplevelsepaket där både mat och boende ingår. Vi har alltifrån hotellpaket med aktiviteter som yoga, mountainbike och skidor till Gourmetpaketet där god mat står i fokus. Självklart finns det även möjlighet att få ett skräddarsytt upplägg.
“Maten är den godaste jag ätit och miljön får en att ladda batterierna som ingen annan plats kan.”
Linnea via Google
“Maten var en explosiv smakupplevelse,  välkomponerad och god för både öga och gom.”
Anna via Google
“Atmosfären, omgivningen och känslan är superskön. Ett "måste" för den som gillar aktiviteter.”
Andreas via Google
“Går inte att beskriva i ord. Högbo måste besökas. Där finns allt för en alldeles underbar dag.”
Monika via Google

Populära rum och sviter

Hos oss finns allt från lyxiga sviter till familjevänliga rum med lantlig charm. Välj det boende som passar dig och tillfället bäst. Vi har även tillgänglighetsanpassade och djurvänliga rum på hotellet. Om du har några specifika önskemål är du alltid välkommen att kontakta oss.
Paket

Spa & fyrarättersmiddag

Boka ditt spapaket redan nu och låt oss ta med dig på en resa av välbefinnande och lugn. Vid sidan av spaupplevelsen väntar en mysig hotellvistelse och god mat. Spaet öppnar 1 juni 2024.
Läs mer
Paket

Gourmetpaket

Njut av en fyrarätters gourmetmiddag baserad på noggrant utvalda och lokalt producerade råvaror. I paketet ingår även en lyxig hotellfrukost.
Läs mer
Paket

Late Night Spa

Gillar du att vänta med det bästa till sist? Boka Late Night Spa och avsluta kvällen i hjärtat av Högbo Brukshotell.
Läs mer

Konferens, event och kickoff i Gävle

På Högbo Brukshotell i Gävle kan du boka din nästa konferens eller kickoff i klassisk bruksmiljö. Hotellet har över 19 olika konferenslokaler att välja mellan – alla är såklart utrustade med modern teknik, bra belysning och god ventilation.

Närheten till naturen gör att det finns gott om teamstärkande aktiviteter, perfekt när ni behöver samla ny energi. Boka en dagskonferens och avsluta med middag i vår restaurang eller välj en vistelse med övernattning.

Aktiviteter på Högbo Brukshotell i Gävle

För dig som är gäst på hotellet finns det gott om roliga aktiviteter att välja mellan – året om. Ta en promenad längs någon av våra vandringsleder eller upptäck Högbo Bruks vackra natur från sadeln på en MTB eller med skidor under fötterna. Här är det lätt att både växla upp och koppla av.

Hållbarhet

På Högbo Brukshotell tror vi mångfald och integration. Tillsammans driver vi passionerat och målmedvetet utvecklingen framåt. Lycka för oss är inte bara att se alla våra gäster njuta av resultatet, utan även hur naturen frodas i samspel med oss människor.

Följ oss på Instagram