Jul på Högbo Bruk

Julens smaker i restaurangen

I år tar vi dig på en julinspirerad gourmetupplevelse i vår inbjudande restaurangmiljö. Med julens smaker får du åka på en smakresa som kittlar alla sinnen. Som det ska vara när du blir serverad något som inte bara är gott och vackert, utan också producerat på ett hållbart sätt – mycket här på Högbo Bruk eller nära intill. Som alltid präglas våra menyer av tradition, nyskapande och säsongens bästa råvaror – grönsaker från våra egna växthus, kött och ost från respektfullt behandlade djur som betar i Högbos hagar och ekologiska val så långt det går. Vår julinspirerade fyrarätters middag avslutar med vårt omtalade chokladbord – och om du vill därefter en drink framför brasan eller en krispig vinterpromenad runt den brusande bruksmiljön. Meny kommer

Läs mer & boka

Eldkvällar

Eldkvällarna på Högbo Bruk vill du inte missa. Hundratals marschaller och eldar lyser upp vår fina bruksmiljö. Kvällarna till ära har våra hantverkare och butiker kvällsöppet och varje kväll bjuds det på en eldshow intill Högboån.

30 november & 7 december kl. 16-20

Julmarknad

Hitta de personliga julklapparna, det godaste till julbordet och inte minst – njut av Högbo Bruks magiska julstämning. Butiker och hantverkare har öppet som vanligt och hoppas såklart också på besök. Träffa tomten, lyssna till julkören och Sandvikens lucia. Välkommen att fira in julen på Högbo Bruk.

17 december kl. 11-17

Nyårspaket

Fira nyår på stämningsfulla Högbo Bruk. Vi serverar en femrätters nyårsmiddag i restaurangen och firar med champagne vid tolvslaget. Det blir lika underbart som alltid. Meny kommer

Läs mer & boka

Fler inlägg

Få exklusiva erbjudanden, först av alla

Om du vill ha koll på det senaste som händer på Högbo Brukshotell kanske vårt nyhetsbrev är något för dig. Ta del av våra bästa erbjudanden och håll dig alltid uppdaterad om alla våra kommande aktiviteter.
Tack! nu är ni registrerad på vårt nyhetsbrev.
Oops! Något gick fel! Testa igen.
Läs vår integritetspolicy här