Gourmetpaket

Personer
m till byggnad

Vi hälsar dig välkommen på ett besök där goda smaker står i fokus. I vår mysiga restaurang får du njuta av gourmetmat som är omsorgsfullt lagad av skickliga kockar som utgår från lokalt producerade och hållbara råvaror. Grönsakerna kommer från vårt eget växthus. Kött och ost hämtar vi från djur som betar i hagarna runt bruket.

När du bokar gourmetpaketet inleds vistelsen med eftermiddagsfika, bakat i vårt eget bageri en trappa ner. Sött och salt av olika form, färg och smak avnjuts bland de sköna sofforna och fåtöljerna i orangeriet, eller kanske framför brasan i lobbyn. Till kvällen väntar sedan höjdpunkten. En fyrarätters middag med valfri förrätt och varmrätt följt av kvällens dessert. Middagen avslutas med vårt omtalade chokladbord.

Under vistelsen kommer du ha tid att njuta av den härliga naturen och den traditionsrika bruksmiljön. Välj själv om du vill nöja dig med en promenad i omgivningarna eller vill ägna dig åt någon av de många aktiviteter som erbjuds i Högbo.

Efter en god natts sömn väntar vår härliga frukostbuffé med nybakat bröd, äggröra och våfflor.

"Vilken fantastisk upplevelse! Maten var en explosiv smakupplevelse, den var välkomponerad och god för både öga och gom."

Anna Karolczak via Google

Inkluderat

Eftermiddagsfika 14:30-16:30
Fyrarätters middag
Övernattning

Frukost
Gratis Wi-Fi
Fri parkering

Fler aktiviteter