Skidåkarpaket

Inkluderat
  • Fyrarättersmiddag
  • En god natts sömn
  • Endags spårkort
  • Fri tillgång till gym
  • Hotellfrukost
  • Gratis Wi-Fi
  • Fri parkering
Personer
m till byggnad

Kom och njut av bra skidåkning i vårt Officiella Vasaloppscenter, Högbo Ski Arena. När du checkar in får du ett spårkort för en dags skidåkning. Vet du att du vill åka mer redan nu kan du enkelt lägga till tid och dagar i nästa steg, eller på plats.  

Genom konstfrusna skidspår erbjuder vi en lång skidsäsong, natursnö i dagsspår och elljusspår, skiduthyrning och teknikträning, vallabod och bastu. Allt för att ge bra förutsättningar för en riktigt skön skidupplevelse. Ditt spårkort hämtar du i hotellets reception, även om du anländer innan incheckning.

Läs mer om Högbo Ski Arena.

På kvällen får du göra entré i vår matsal där du blir serverad en fyrarätters middag. Du väljer själv förrätt, varmrätt och dessert från vår à la carte-meny. Med lite plats kvar imagen avslutas måltiden med choklad och praliner från vår chokladverkstad. Allt vi serverar är hantverksmässigt producerat och våra menyer innehåller alltid grönsaker, kött och bröd från egen produktion. Made in Högbo helt enkelt.  

Efter en god natts sömn väntar en härlig hotellfrukost. Du plockar det mesta efter eget behag. Brödet ger vi dig över disk och bland det varma kan nämnas korv från eget charkuteri och naturligtvis en våffla. Du kan välja på några mejeriprodukter och likaså pålägg. Brödet bakar vi i vårt bageri en trappa ner på mjöl från Teve Kvarn. En liten kvarn med kapacitet att mala mycket mjöl från stenar och valsar.

Sallader, tomater och ost producerar vi själva och ger ett härligt tillskott på frukostbuffén. Äggen som vi kokar och gör äggröra på kommer från Alsbo ägg och är ekologiska. Ät i lugn och ro och tänk över dagen, kanske blir det här den härligaste dagen i ditt liv.

Vi bygger ett nytt spa
Vi lovar dig, det blir en förvandling värd att vänta på, när du får stiga in i vårt nya spa. Under tiden får du som boende gäst fritt inträde till Högbo Bruks bastu som ligger intill spårstarten.

Reser du med barn?
Vänligen notera att middagen för barn mellan 3-11 år består av en varmrätt som beställs fritt från barnmenyn på plats och glass till dessert.

Fler aktiviteter