Spapaket

Personer
m till byggnad
Spaet öppnar 1 juni 2024

Lämna vardagens stress bakom dig och låt Spaet bli din fristad föravkoppling.

Spaet hittar du den perfekta atmosfären för avkoppling och välbefinnande: stora loungeytor med öppen spis och bar, möjligheten att boka behandlingar, pool, flera olika bastukoncept, pärlande utomhuspooler, kallvattenhink, fotbad och monsundusch.

Med Spapaketet inleder du med eftermiddagsfika, bakat i vårt eget bageri en trappa ner. Sött och salt av olika form, färg och smak avnjuts bland de sköna sofforna och fåtöljerna i orangeriet.

På kvällen får du göra entré i vår matsal där du blir serverad en fyrarätters middag. Du väljer själv förrätt, varmrätt och dessert från vår à la carte-meny. Med lite plats kvar i magen får du avsluta måltiden med choklad och praliner från vår chokladverkstad. Allt är hantverksmässigt producerat och våra menyer innehåller alltid grönsaker, kött och bröd från egen produktion. Made in Högbo helt enkelt. Både gott och hållbart.

För dig som bor hos oss ingår alltid vår goda hotellfrukost. Du plockar det mesta efter eget behag. Brödet ger vi dig över disk och bland det varma kan nämnas korv från eget charkuteri och naturligtvis en våffla. Du kan välja på några mejeriprodukter och likaså pålägg. Brödet bakar vi i vårt bageri en trappa ner på mjöl från Teve Kvarn utanför Järvsö. En liten kvarn men med kapacitet att mala mycket mjöl, både från stenar och valsar.

Hos oss garanterar vi dig inte bara en vistelse att minnas, utan en upplevelse där varje detalj är omsorgsfulltutvald för att göra din tid hos oss minnesvärd. Inte minst ger Spapaketet dig tid och rum för att komma i harmoni.

Reser du med barn?

För de små gästerna mellan 3-11 år serverar vi en varmrätt från vår barnmeny följt av en glass till dessert. De är välkomna till Spaet mellan kl. 08:00-12:00.

Inkluderat

Eftermiddagsfika
Inträde till Spaet
Badrock & tofflor till Spaet

Fyrarätters middag
En god natts sömn
Hotellfrukost

Fler aktiviteter