Vandringspaket

Inkluderat
  • Karta
  • Matsäck
  • Fyrarätters middag
  • En god natts sömn
  • Hotellfrukost
  • Wifi & fri parkering
Personer
m till byggnad

En komplett upplevelse för dig som vill testa på vandring eller som gillar kombinationen av aktivt uteliv med god mat och bekvämt boende.

Vi har tagit fram en vandringsslinga med enklare skyltning och karta med markerade rastplatser för skön vila och god matsäck som vi fyller med en smörgås, frukt, energibar och något sött. Ja och så en termos med kaffe och ett sittunderlag såklart. Tips! Ta med en ryggsäck som du vet passar dig.

Tillbaka på hotellet

På kvällen får du göra entré i vår matsal där du blir serverad en fyrarätters middag. Du väljer själv förrätt, varmrätt och dessert från vår à la carte-meny. Med lite plats kvar imagen får du avsluta måltiden med choklad och praliner från vår chokladverkstad. Allt är hantverksmässigt producerat och våra menyer innehåller alltid grönsaker, kött och bröd från egen produktion. Made in Högbo helt enkelt. Både gott och hållbart.

Efter skön sömn i något av våra hotellrum eller sviter väntar hotellfrukosten.

Visst låter det härligt?

Vandringstur

Den cirka 13,5 km långa turen går till vackra Digerön och inkluderar en kort färd på flotte. Vi rekommenderar att starta vandringen mellan kl. 10-11 tiden på ankomstdagen, men det går såklart även på avresedagen. Vänligen ange vad du önskar i bokningen.

Distans: 13,5 km
Tid: 3-4 timmar inklusive raster
Säsong: maj-oktober

Det här är vår rekommenderade tur men med Gästrikeleden precis intill finns det såklart många olika leder att gå under din vistelse. Du väljer.

Fler aktiviteter