Vandringspaket

Personer
m till byggnad

En komplett upplevelse för dig som vill testa på vandring eller som gillar kombinationen av aktivt uteliv med god mat och bekvämt boende.

Vi har tagit fram en vandringsslinga med enklare skyltning och karta med markerade rastplatser för skön vila och god matsäck som vi fyller med en smörgås, frukt, energibar och något sött. Ja och så en termos med kaffe och ett sittunderlag såklart. Tips! Ta med en ryggsäck som du vet passar dig.

Tillbaka på hotellet

Väl tillbaka till hotellet väntar eftermiddagsfika och skönt häng. Sedan är det dags för fyrarätters middagen som alltid är en succé men kanske lite extra bra efter aktiv rörelse utomhus. Middagen avslutas med vårt ljuvliga chokladbord med choklad och praliner från vår egen chokladverkstad.

Efter skön sömn i något av våra hotellrum eller sviter väntar hotellfrukosten.

Visst låter det härligt?

Vandringstur

Den cirka 13,5 km långa turen går till vackra Digerön och inkluderar en kort färd på flotte. Vi rekommenderar att starta vandringen mellan kl. 10-11 tiden på ankomstdagen, men det går såklart även på avresedagen. Vänligen ange vad du önskar i bokningen.

Distans: 13,5 km
Tid: 3-4 timmar inklusive raster
Säsong: maj-oktober

Det här är vår rekommenderade tur men med Gästrikeleden precis intill finns det såklart många olika leder att gå under din vistelse. Du väljer.

Inkluderat

Karta
Matsäck
Eftermiddagsfika
Fyrarätters middag

En god natts sömn
Hotellfrukost
Wifi & fri parkering

Fler aktiviteter