Skidåkarpaket

Elit eller amatör, vi har skidåkning för alla. Högbo Brukshotell är ett Officiellt Vasaloppscenter och erbjuder träning i omtalat välpreparerade skidspår. Däremellan bor, myser och äter du prisbelönt mat hos oss.
I paketet ingår
  • Eftermiddagsfika, serveras kl. 14.30 -16.30
  • Fyrarätters middag med valfri förrätt och varmrätt, kvällens dessert, chokladbord (dryck tillkommer)
  • En övernattning
  • Hotellets goda frukost
  • Fritt Wi-Fi
  • Fri parkering

Här njuter du av bra skidåkning i vårt Officiella Vasaloppscenter. Däremellan bor, myser och äter du prisbelönt mat hos oss.

Högbo Ski Arena
Genom konstfrusna skidspår erbjuds en lång skidsäsong i Högbo. Natursnö i dagspår och elljusspår, skidshop med uthyrning och teknikträning, vallabod och bastu. Allt för att ge bra förutsättningar för en riktigt skön skidupplevelse. Läs mer.

Skidpaketet inkluderar välkomstfika vid ankomst, en fyrarätters middag med valfri förrätt och varmrätt, kvällens dessert samt vårt populära chokladbord. Ja och så en härlig frukost såklart.

Spårkort
Du väljer själv vilket kort du vill köpa till - två timmar, en dag eller tvådagars. Går att köpa i hotellreceptionen - dygnet runt - och hos Sportcentralen - vid starten för konstsnöspåret. Här finns även skiduthyrning för dig som är intresserad att prova något nytt eller inte har med egna skidor. Se priser här.

Sportcentralens öppettider
Mån–fre: 7-20
Lör–sön: 8-17

Varför ingår inte spårkort?
När det finns natursnö är skidåkningen gratis på Högbo Bruk och när det är konstsnö krävs spårkort. Vi har valt att inte inkludera spårkort i skidåkarpaketet för att du inte ska behöva betala för något som kan vara gratis när du är här. Det finns också olika typer av spårkort vilket ger dig möjligheten att välja det som passar just dig.


 

Ses på Högbo Ski Arena