I vårt alldeles egna skafferi av jordens resurser.

Njut och upplev vår gastronomiska filosofi med dina egna sinnen i vår smakrika idyll.

Mat från närområdet

Vi har fått priser för vårt hållbarhetsarbete, och ser till att alltid bli bättre. Vår dröm är en meny baserad enbart på råvaror från det egna närområdet, vi har unika förutsättningar för att kunna göra det. En förmån få förunnat.

Öppettider:

Frukost:

7 - 10 varje dag

Lunch:

Stängt över sommaren. Öppnar igen vecka 32, den 8/8.

Bistro:

14 - 23 varje dag

Middag á la carte:

17.30 - 21 varje dag

Baren:

14 - 23 sön-ons,
14 - 24 tors - lör

Ring oss:

+46 (0)26 24 52 00

Maila:

Info@hogbobrukshotell.se

Information om restaurangen:

Våra menyer präglas av tradition, nyskapande och säsongens bästa råvaror - grönsaker från våra egna växthus, respektfullt behandlade djur från Högbos hagar och ekologiska val så långt det går. Gå längre ned på sidan för att se våra menyer eller klicka på knappen nedan för att boka bord.

Made in Högbo - Vår filosofi:

Vi är stolta över vårt hållbarhetsarbete genom närodlad mat. Detta innefattar växthus, egna hagar med lamm och grisar, ysteri för ostproduktion, chark samt lufttorkade produkter och grönsaks/bärförädling. Även vaktelhus med ankor samt bageri. Läs mer om Made in Högbo här.

Närodlat och hållbart

Made in Högbo startade 2012 och har nu utvecklats till att innefatta en hel rad  olika produkter. Vårt varumärke står som garant för hållbarhet, integration och mycket god smak. Vi försöker konstant förbättra vårt arbete kring hållbarhet och närproducering.

Våra menyer

Bokningsförfrågan

Vänligen fyll i formuläret så kontaktar vi dig angående din bordsbokning.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Hitta något som passar just dig

Vi har massvis med paket att välja mellan. Har du svårt att välja vad du vill hitta på när du är här så föreslår vi att du väljer gourmetpaketet, sen kan vi hjälpa dig på plats om du vill göra några aktiteter.