Barn i Restaurangen

Många ängsliga föräldrar undrar hur det egentligen ligger till med detta. Jojjomensan, visst är barnen välkomna in i vår restaurang. Deras nöjdhet är ju vår framtid. Många är de barn som glatt promenerat ut ur matsalen och skrivit några rader på en jättekonstig skrivmaskin i baren. Eller hittat bordtennisbollarna bland de andra leksakerna. Vi brukar sen hitta bollarna 5 meter upp i takkronorna!! Barnvagnar är endast tillåtna undantagsvis i matsalen kvällstid. Ofta är det lättare att få plats med den vid den första sittningen. men vi har grymt snygga barnstolar som Saam på Måleriet designat.

Hur är det då med själva maten för våra barn?

Jodå det är alldeles utmärkt. 

Vi räknar som barn alla 3-11 år. Från 12 är man vuxen och under 3 är man jätteliten.

Frukost: Här har vi nog aldrig varit med om att det inte funnits något att mumsa på oavsett ålder.

Helglunch: Väldigt mycket finns det att välja på här. Vi bjuder ett barn/betalande vuxen när vi har buffé på lördagar-söndagar. Övriga barn betalar ni halva priset för. Har man barn som är lite sparsmakade finns det alltid pannkakor att få. Det betalar man 85kr för.

Middag: Här erbjuder vi halva priset för halva portionerna. Undantag finns där det inte är möjligt att dela upp råvaran.

 

Det finns en mindre meny för de mindre gästerna med rätter som pannkaka, självklart stekta här på lokala ägg, mjöl och mjölk och pasta Bolognese på köttfärs från lokala djur. Naturligtvis går det att få en sallad också eller kanske bara lite av vårt egna bröd.