Frukost

Frukosten är dagens höjdpunkt för många. En hotellfrukost innebär ju dessutom fler goda valmöjligheter. Vi hoppas just du hittar det du söker här hos oss.

Ja tänk hur skulle en meny se ut där allt på frukosten stod uppradat. Det skulle bli alldeles för mycket. Och så ser det oftast inte ut hemma hos oss. En del nöjer sig med en enkel macka och en kopp kaffe. Andra lägger ner tid och gör våfflor och steker bacon, kanske t.o.m hamnar en äggröra i skålen. Nej, säger någon, för mig är det yogurt och mysli men utan socker. Nej nej, jag måste ha filmjölk med sylt och gärna lite bär. Men mamma, chokladcreme på rostad macka.

Våra vanor är så olika och vi har inte allt för alla men vi har det vi tycker är bäst för Er.

Brödet bakar vi i vårt bageri en trappa ner på mjöl från Teve Kvarn utanför Järvsö. En liten kvarn men med kapacitet att mala mycket mjöl. Både från stenar och valsar. Tycker ni om brödet så finns det ibland att köpa i vår lilla butik.

Alla mejeriprodukter kommer från det lokala mejeriet; Gefleortens. De flesta av produkterna är KRAV-märkta och det är viktigt för oss att använda oss av de råvaror som finns i trakten.

Sallader, tomater och ost producerar vi själva och ger ett härlig tillskott på buffén. Påläggen är utvalda med omsorg.

Äggen som vi kokar och gör äggröra på kommer från RaskAnnas gård i Ockelbo som ligger nästgårds.

Ät i lugn och ro och tänk över dagen. Kanske blir det här den bästa dagen i ditt liv.

Maila gärna och kolla tillgänglighet info@hogbobrukshotell.se
Pris: 225 kr. Barn 0-2 år fritt, barn 3-11 år halva priset. 

Se öppettider här.