Spa Meny
Boka

Ta ett djupt andetag. Kliv över tröskeln.
Lämna vardagen bakom dig. Andas ut!
Välkommen till vårt SPA.

"Gänget på spa"

Sköna spapaket
Se alla paket
Aktivitet och avkoppling

Nya öppettider och upplägg 2 september

För att du som gäst ska få en härlig och avkopplande upplevelse hos oss ändrar vi öppettider & upplägg på vårt spa. Då har vi större möjlighet att tillgodose våra gästers önskemål och bättre nyttja faciliteterna i vårt SPA. Det kommer att skapa mindre trängsel och mer trivsel något som vi noterat under lång tid i våra gästundersökningar. Läs mer under Öppettider.

Rörelse och spa passar bra ihop!

Högbo Bruk är ett stort härligt friluftsparadis där möjligheterna till träning och rörelse är oändliga. Efter träningen är det härligt med ett besök på vårt spa. Boka en avkopplande spabehandling eller en mjukgörande muskelmassage. Ta ett dopp i poolen eller sätt dig i bastun med något kallt att dricka.

Kerstin Florians produkter

40 år har gått sedan svenskfödda Kerstin Florian började sitt arbete med att formulera en filosofi för att länka samman kropp och själ med skönheten från naturen. Hon har erfarenhet från både spa- och salongsarbete och har under många år ägnat sig åt forskning för att förstå vad människan behöver och var man hittar äkta, naturliga ingredienser.

Maria Åkerberg

Affärsidén har sedan starten varit att med en fullständig innehållsdeklaration tillverka så naturliga hudvårdsprodukter som möjligt, tillsammans med idén om att göra konsumenter mer kritiska genom ökad kunskap. Med rena, genuina och svensktillverkade produkter vill det helsvenska företaget med sitt varumärke MARIA ÅKERBERG - Deepskin organics vara en del i resan mot det hållbara samhället.

Spagalleri
Se fler bilder