En upplevelse för kropp och sinne!

En behandling kan få dig att slappna av efter en lång dag, eller ge kraft inför kommande utmaningar. En behandling kan vara en belöning till dig själv, eller en lyxig gåva till någon du bryr dig om. Vi har behandlingar som ger avkoppling eller energi. Oavsett så får du en härlig upplevelse hos oss på SPA. Hjärtligt välkommen!

Kroppsbehandlingar

Högbos Signaturbehandling 110 min - 2095 kr
När du vill unna dig det bästa helt enkelt! En topp till tå behandling som frigör massor med oxytocin, "lyckohormon", som verkar mot stress och är bra för immunförsvaret.
Kuren innehåller en djuprengörande kroppspeeling med Eukalyptus, mineralsalt och lavendel som främjar cirkulationen, är uppfriskande och energigivande för alla sinnen. Du får en helkroppsmassage som frigör muskelspänningar och som avslutning en härlig ansiktskur där rengöring, peeling, mask och massage för ansikte och hårbotten ingår.

NYHET! ECO Chokladinpackning 80 min - 1195 kr
En ljuvlig behandling för chokladälskaren!
I behandlingen ingår skrubb och inpackning för hela kroppen med en mörk chokladskrubb, en ansiktskur med chokladpeeling och mask och som avslutning blir du insmord med en vit chokladlotion.

Aromainpackning 50 min - 825 kr
Behandlingen börjar med en djuprengörande kroppspeeling med Eukalyptus, mineralsalt och lavendel som främjar cirkulationen, är uppfriskande och energigivande för alla sinnen. Sedan ges en fuktgivande aromainpackning. Avslutningsvis får du en ansiktskur med rengöring, peeling, mask och massage för ansikte och hårbotten.

Tips! Förläng din aromainpackning till 80 min med en avslappnande massage för rygg, nacke och axlar.
Tillägg 200 kr (ord pris 595 kr). Går ej att kombinera med andra erbjudanden och paket.

Correcting Firming Detox 50 min - 825 kr
En kraftfull och utrensande kroppsbehandling utformad för att förfina och öka hudens fasthet och ge energi. Huden skrubbas och du får en djupgående massage på utsatta områden som exempelvis höft och lår. I massagen används ett uppstramande serum som stimulerar cirkulationen, ökar spänst och för bort gifter från kroppen. Behandlingen rekommenderas ej för dig som är gravid, äter hjärt- eller blodförtunnande medicin eller har struma.

NYHET! ECO Blivande mamma 50 min - 825 kr
En helt ekologisk behandling som värnar om dig, din mage och om vår natur. Du får en avslappnande insmörjning med en havandeskapsolja innehållande bl.a. Sheasmör, Patchouli, Mandarin och Citron. För ansiktet får du en rengöring, peeling, mask och en passande ansiktskräm. Massage för ansikte och hårbotten ingår också! Självklart kan du boka denna behandling även om du inte är gravid då den är fantastiskt avslappnande och rogivande!

Dubbel lyx 50 min - 825 kr
Det bästa för din kropp. Kuren inleds med en djuprengörande kroppspeeling med Eukalyptus, mineralsalt och lavendel som främjar cirkulationen, är uppfriskande och energigivande för alla sinnen. Sedan fortsätter den med en massage för rygg, nacke och axlar som motverkar muskelspänningar, frigör lyckohormonet oxytocin och minskar stress.

NYHET! ECO Papaya Body Dream 50 min - 825 kr
Återfuktande kroppsinpackning med en papayapeeling som jobbar aktivt medan du får en uppfriskande ansiktskur med rengöring, peeling, mask och ansiktsmassage.

Mindfulness massage 50 min - 825 kr
En mer närvarande och fokuserad spamassage för hela kroppen. Den utförs med långsamma, djupgående grepp som kan utföras både kraftfullt eller lätt, allt efter dina behov.

Klassisk svensk muskelmassage 25 min/50 min - 595/825 kr
Halv- eller helkroppsmassage. Massage har många fördelar för kroppens välbefinnande. Den mjukar upp muskler och vävnader, ökar blodcirkulationen, stärker immunförsvaret och motverkar stress. Massage frigör "lyckohormonet" oxytocin som verkar lugnande, sänker pulsen och blodtrycket. Vi rekommenderar massage med jämna mellanrum för att bibehålla balansen mellan kropp och sinne.

Avslappnande aromamassage 25 min / 50 min - 595/825 kr
Passar dig som vill få en rogivande, lugn och lätt massage. Aromaolja väljs efter behov; lugnande, uppiggande, förebyggande eller utdrivande.

Eukalyptus kroppsskrubb 25 min - 595 kr
En energigivande kroppspeeling med Eukalyptus, mineralsalt och lavendel som främjar cirkulationen, är uppfriskande och energigivande för alla sinnen. Den är rik på mineraler och gör huden mjuk och len.

Lätta fötter 25 min - 595 kr
Fötterna skrubbas och får sedan massage med en kylande fotkräm innehållande bl.a. pepparmynta, rosmarin, tall och lavendel. Krämen verkar uppiggande på trötta fötter och ben och mjukgörande på spruckna hälar. Dina händer och naglar masseras in med en stärkande nagelolja och en mineralrik handkräm.


Ansiktsbehandlingar

Correcting resultatinriktad ansiktsbehandling 80 min - 1195 kr
En resultatinriktad ansiktsbehandling som fokuserar på olika hudtillstånd som känslighet, oren hy, acne, pigmentförändringar och åldrande hy. Den inleds med en grundlig rengöring och hudanalys. Portömning, peeling, upplyftande ansiktsmassage, samt en återfuktande ansiktsmask. Det ingår även en lättare hand- och fotmassage.

Klassisk ansiktsbehandling 60/80 min - 825/995 kr
En ansiktsbehandling för alla hudtyper. Den inleds med en grundlig rengöring och hudanalys. Det ingår även peeling, portömning vid behov, ansiktsmassage samt ansiktsmask och avslutande crème. Vi skräddarsyr produkter efter dina behov. Vid 80 min ingår även plock och färgning av bryn.

NYHET! ECO Klassisk ansiktsbehandling 60 - 825 kr
En ekologisk ansiktsbehandling för alla hudtyper. Den inleds med en grundlig rengöring och hudanalys. Det ingår även peeling, portömning vid behov, ansiktsmassage samt ansiktsmask och avslutande crème. Vi skräddarsyr produkter efter dina behov. Vid 80 min ingår även plock och färgning av bryn.
Vi använder oss av helt naturliga, ekologiska produkter som är näringsrika och snälla mot huden och miljön.

Ansiktskur 50 min - 825 kr
En underbar ansiktskur med det lilla extra. Här får du avslappning och välbefinnande med fokus på massage. I ansiktskuren ingår en mild rengörande peeling, återfuktande mask och avslutande crème. Det ingår även hand-, fot-, ansikts-, och hårbottensmassage.

NYHET! ECO Lilla Ansiktskuren 25 min - 595 kr
Ekologisk ansiktskur med rengöring, peeling, mask och massage för ansiktet.
Vi använder oss av helt naturliga, ekologiska produkter som är snälla mot huden och bra för miljön.
Tips! Förläng din Lilla Ansiktskur till 50 min med en avslappnande massage för rygg och nacke! Tillägg 200 kr (ord pris 595 kr). Går ej att kombinera med andra erbjudanden och paket. 


Salongsbehandlingar

Klassisk manikyr 60 min - 545 kr
Behandlingen inleds med en aha-peeling och ett handbad. Naglarna filas och poleras och nagelbanden rensas och klipps. Som avslutning får du en hand- och underarmsmassage.

NYHET! Manikyr Gel Color 60 min - 645 kr
Som klassisk manikyr, men här lackas naglarna med Gel Color från O.P.I som håller i ca 2-4 veckor.

Pedikyr 60 min - 545 kr
Ett varmt fotbad mjukar upp trötta fötter. Fotsulan filas mjuk och nagelvård gör naglarna fina. Avslutas med välgörande fotmassage.

Färgning
Fransar och bryn, inkl plock av bryn - 350 kr
Bryn inkl plock - 275 kr

Vaxning
1/1 ben inkl bikinilinje, 50 min - 550 kr
1/2 ben, 25 min - 450 kr
Haka och överläpp, 25 min - 200 kr
Haka eller överläpp, 25 min - 150 kr

Att tänka på före vaxning:
Håren måste vara mellan 0,5- 1 cm långa för ett bra vaxresultat. Huden får inte vara solbränd eller på annat sätt skadad/känslig. Huden måste vara fri från olja och bodylotion.
Att tänka på efter vaxning:
24 h efter din behandling rekommenderar vi dig att inte sola, bada, basta, träna eller använda parfymerade produkter.

 

BOKA

 

Är du osäker på vilken behandling som passar just dig, tveka inte att kontakta oss på info@hogbobrukshotell.se