En upplevelse för kropp och sinne!

En behandling kan få dig att slappna av efter en lång dag, eller ge kraft inför kommande utmaningar. En behandling kan vara en belöning till dig själv eller en lyxig gåva till någon du bryr dig om. Vi har behandlingar som ger avkoppling eller energi. Oavsett så får du en härlig upplevelse hos oss på SPA. Hjärtligt välkommen! Hos oss gäller friskvådsbidrag, Actiway, Benify och Wellnet.

Kroppsbehandlingar

Pris:
mån - tors 895 kr
fre - sön 1095 kr

KLASSISK ansiktsbehandling 50 min 
En skön ansiktsbehandling för alla hudtyper. Främst för dig som vill ha en grundlig rengörande behandling och fokus på återfuktning. I behandlingen används produkter med Levande Probiotika (goda bakterier) som ger din hud rikligt med fukt, omedelbar lyster och utslätande effekt. I denna behandling ingår trippelrengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning vid behov, massage av ansikte och dekolletage, ansiktsmask, skalpmassage samt avslutande produkter.

Vill du få ut ännu mer av din ansiktsbehandling kan du köpa till en ampull för 250kr.

BRÖMS NJUTKUR 50 min 
Det här är behandlingen med det lilla extra, där din avslappning och ditt välbefinnande står i fokus. Vi använder exklusiva produkter från vårt märke ”ESSE”. Behandlingen startar med en mild rengöring, därefter peeling och avslutar med en skön återfuktande mask och anpassad creme för ditt ansikte. Och kanske det bästa, du får även arm, ansikts-& skalpmassage under behandlingens gång.PS! Catharina Bröms var en dynamisk, färgstark kvinna som dominerade bruken i Gästrikland bland annat Högbo Bruk.

Vill du få ut ännu mer av din ansiktskur kan du köpa till en fuktgivande ampull för 250kr.

BARA DU 50 min
En skön avslappnande och lyxig ansiktsbehandling för dig som vill åt det allra bästa. I behandlingen används produkter från vårt märke ESSE med Levande Probiotika (goda bakterier) som ger din hud rikligt med fukt, omedelbar lyster och utslätande effekt. Rekommenderas till dig som vill ha lite extra hjälp vid problem med tex akne, pigmentförändringar, rosacea m.m. I denna behandling ingår trippelrengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning vid behov, massage av ansikte och dekolletage, ögon -och ansiktsmask, hand- och skalpmassage samt avslutande ampull utvald för just din hud.

Denna behandling rekommenderar vi dig att göra i kur på 4 behandlingar under 4 veckor. Men kan även bokas som enskild behandling.

Pris: 1145/1345 (enskild behandling) kur: 2995kr

LUGN & RO 50 min
Avslappning De Luxe. Här får du en rogivande och lätt helkroppsmassage för maximal nedvarvning.

SINNESRO 50 min 
Här får du en vilsam massage för hela kroppen. Den utförs med långsamma, djupgående grepp där du väljer om den ska utföras kraftfullt eller lätt, allt efter dina behov just då.

KLASSISK MASSAGE  50 min
Den svenska klassiska massagen är världsberömd. Här njuter du av en djupgående massage som ger dig behaglig och skön avkoppling för hela kroppen.

MANKANS MUSKELMASSAGE 50 min
Det här är för dig som vill ha massage med extra krut. Vi ger dig en kraftfull, djupgående massage där dina ömma, stela muskler mjukas upp. Vid behov lägger vi extra tryck på att punktbehandla problemområden. Behandlingen läggs upp efter dina behov i samråd med terapeuten. MANKANS MUSKELMASSAGE är lite som med träning - dvs skönt efteråt.
PS! Magnus ”Mankan” Palmberg är inte bara världsmästare i mountainbike utan även byggare av Högbo MTB arena. 

PAPAYADRÖM  50 min
Låt kroppen återfuktas i en aktiv kroppsinpackning med papayapeeling alltmedan du får en uppfräschande ansiktskur med skön rengöring, peeling, mask och avslutande, njutfull ansiktsmassage.

I VÄNTANS TIDER 50 min
Här får du skön, avslappnande insmörjning med en ”mammaolja” för dig och lilla magen. Njut därefter av rengöring av ansiktet, peeling, mask och en anpassad ansiktskräm. Massage för ansikte och hårbotten ingår också! Självklart kan du boka denna behandling även om du inte är gravid då den är mycket avslappnande och rogivande.

ENERGIKICKEN 50 min
Kuren startar upp med en skön, djuprengörande kroppspeeling med mineralsalt som främjar din kroppscirkulation. Den är också uppfriskande och energigivande för alla dina sinnen. Efter peelingen får du en njutfull avslappnande massage med fokus på din rygg, nacke och axlar.

ÖPPNA UPP 50 min
Detta är en intensiv kroppsbehandling utformad för att öka hudens fasthet och cirkulation. En exklusiv torrborstteknik används för att peela huden och följs därefter med en grundlig och djupgående massage. Is-kompresser dränkta i välgörande mineraler, ger din hud ny energi. En näringsrik kräm avslutar denna behandling och återfuktar din hud.

MANIKYR 50 min
Behandlingen inleds med en handpeeling och ett handbad. Naglarna filas och poleras och nagelbanden rensas och klipps. Som avslutning får du en hand- och underarmsmassage.
Lyxa till din behandling med att sätta färg på dina naglar. Vi jobbar med shellack som ger dig ett hållbart och jämnt resultat.

PEDIKYR 50 min
Ett varmt fotbad mjukar först upp dina trötta fötter. Därefter filas fotsulan mjuk och nagelvård gör naglarna fina. Som avslutning får du en välgörande fotmassage.
Lyxa till din behandling med att sätta färg på dina naglar. Vi jobbar med shellack som ger dig ett hållbart och jämnt resultat.

MJUKA HÄNDER 50 min
Här får dina viktiga händer välbehövlig omsorg. Behandlingen inleds med skrubb, följd av skön massage och sedan en len, fuktande inpackning. Dina naglar filas och nagelbanden putsas. Ett insmörjande parafinbad blir som pricken över i.et.

FINA FÖTTER 50 min
De bär dig genom livet och i FINA FÖTTER blir dina fossingar riktigt ompysslade. Uppstart med skön fotskrubb, filning av dina naglar och sedan en njutbar massage. Ett avslutande paraffinbad gör dina fötter mjuka och sköna, redo för nya äventyr.

Färgning av fransar och bryn, inkl. plock  - 350 kr
Färgning av bryn inkl. plock - 275 kr

Vaxning
Hela ben 500 kr
1/2 ben 300 kr
1/1 ben inkl. bikinilinje 450 kr
Rygg 450 kr
Armhålor 200 kr
Ansiktsdel 150 kr

Att tänka på före vaxning:
Håren måste vara mellan 0,5 - 1 cm långa för ett bra vaxresultat. Huden får inte vara solbränd eller på annat sätt skadad/känslig. Huden måste vara fri från olja och bodylotion.
Att tänka på efter vaxning:
24 h efter din behandling rekommenderar vi dig att inte sola, bada, basta, träna eller använda parfymerade produkter. 

Är du osäker på vilken behandling som passar just dig, tveka inte att kontakta oss på info@hogbobrukshotell.se
NOTERA! 9-13 mars är poolområdet avstängt pga vårstädning!

BOKA