Golfpaket Högbo

Personer
m till byggnad

Välkommen att spela golf på välklippta golfbanor och perfekta greener. Golfbanorna på Högbo Golfklubb ligger på bekvämt gångavstånd från vårt mysiga hotell.

Golfpaket med greenfee

I vårt golfpaket ingår greenfee på golfklubbens välskötta 27-hålsanläggning. Den vackra 18-hålsbanan går i omväxlande skogs- och parkmiljö där Jädraån mjukt slingrar sig förbi flera av hålen. Banan är bitvis kuperad med några högt belägna tees och greener. Den 5790 meter långa banan har hela 35 bunkrar. Här finns också en 9-hålsslinga i parkmiljö med par 35.

Till kvällen serveras en fyrarätters middag med valfri förrätt och varmrätt. Vi lagar maten av lokalproducerade och hållbara råvaror. Grönsakerna kommer från eget växthus och kött och ost kommer från djur som betat i brukets hagar. Aktuell meny kan du hitta här.

Efter en god natts sömn i något av våra sköna rum väntar en lyxig frukostbuffé med lokalproducerade delikatesser. Sallad, tomater och ost producerar vi själva på bruket.

Glöm inte att ange golf-ID för samtliga spelare när du bokar. Det gör du i rutan ”Meddelande och speciella önskemål". Om du tar med barnen så tillkommer deras greenfee.

Inkluderat

En greenfee Högbo eller Hofors GK
Fyrarätters middag
Övernattning

Frukost
Gratis Wi-Fi
Fri parkering

Fler aktiviteter