Digerön

Upplev ett händelserikt bland skog, barr och sjö där en kock lagar er mat, bastu och bad mitt i den vackra naturen ute på Digerön. Digerön kan endast bokas som tredagarspaket med första dygnet ute på ön och det andra dygnet fyllt av en annan typ av lyx på hotellet.

En natt på ön

Att ta sig ut till Digerön görs till fots, via en flotte över till ön, eller med kanot. Väljer ni att paddla samlas ni vid Sportcentralen och tar er två och två på färden genom Dammsjön ut till Öjaren och vidare till Digerön – lägerplatsen för natten. Önskas en guide går det att boka både till fots och med kanot. Vi hjälper er med packningen till och från lägerplatsen.

Vare sig ni promenerar eller paddlar tar det 1-2 timmar att nå Digerön. Det är lämpligt med ett fikastopp på vägen vid någon fin plats. Väl ute på ön väntar en god öl, en varm bastu och kocken som drar i gång grillarna för kvällens trerätters skogsmiddag.

Middag mitt i naturen

Middagen blir något utöver det vanliga och tillagas av många olika Made in Högbo-produkter som smakar extra ljuvligt ute i naturen. Efter middagen blir det skönt lägereldshäng och kanske ett kvällsdopp för den som vill. Sovplatser är förberedda i stugorna och när ni vaknar på morgonen har kocken fixat frukost – det är bara att hugga in.

Turen tillbaka

När alla är redo startar vandringen mot civilisationen igen, en promenad genom skogen på Digerön tar er till flotten och vidare till fastlandet. Väl tillbaka på bruket serveras en riktigt god lunch och där efter är det dags att checka in på hotellet. Här finns tid för ett möte eller en aktivitet innan kvällens fyrarätters middag i restaurangen på hotellet. Efter en god natt i sköna sängar serveras en stor frukostbuffé i restaurangen. När ni checkat ut från hotellet tar ni med er massor av härliga minnen hem till er arbetsplats, ni känner varandra lite bättre och jobbet på hemmaplan blir så mycket roligare efter en sådan unik upplevelse.

Antal: 10-40 personer
Pris: vänligen be om offert
Säsong: maj-september

Konferenslokaler, aktiviteter & eventlokaler

“Ett fantastiskt konferenskoncept från det att du kommer dit till dess du åker därifrån - fantastiskt!”
Anna-Lena via TripAdvisor
“Högsta betyg från mig. Jag kommer åka hit igen privat & kommer tipsa alla jag känner att semestra här. En riktig pärla.”
Josefine via Google
“Fantastisk personal som brinner för att vår upplevelse ska bli den bästa tänkbara.”
Carl via Google
“Går inte att beskriva i ord. Högbo måste besökas. Där finns allt för en alldeles underbar dag.”
Monika via Google

Skräddarsydd konferens

Vill du ha personlig hjälp från start? Fyll i dina önskemål och tankar så sätter våra erfarna mötesplanerare ihop en passande offert.

Boka konferens online

För dig som snabbt och enkelt vill boka en konferens på Högbo Brukshotell. Se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt. Konferenser på förfrågan återkopplas inom 24 timmar, vardagar.