Korvstoppning

Välkommen till brukets eget charkuteri där ni får lära er att skjuta (fylla), snurra, knyta, förpacka korv. Under aktiviteten bjuds det på smakprov från charken. Varje deltagare får ta med sig ca 1 kg nystoppad korv att avnjuta i hemmet, värde ca 200kr.

Antal: 1-7personer
Tid ca: 45min - 1 timme
Pris: 4000 kr exkl. moms
Säsong: året om

Vid fler än 7personer delas gruppen upp i två och priset är då därefter 600kr/person. Det blir då en väntetid man kan spendera i Gårdshandeln, där kan du upptäcka den lokala maten och handla en smakbit av Högbo att ta med sig hem eller kombinera upplevelsen med tunnbrödsbakning, läs mer nedan.

Vill ni kombinera korvstoppning och tunnbrödsbakning?

För att få en utökad upplevelse kan ni kombinera korvstoppning och tunnbrödsbakning. Om ni är över 7 personer delas gruppen i två, en grupp kör korvstoppning ochden andra gruppen tunnbrödsbakning sedan skiftar man.

Antal: 14personer för två grupper (är ni en större grupp kan ni räkna 28 personer på 3 timmar)
Tid ca: 2 timmar
Pris: Kombirabatt pris 7.000 kr/grupp (en grupp=1-7 personer) därefter 1100kr/person  

Säsong: året om

Konferenslokaler, aktiviteter & eventlokaler

“Ett fantastiskt konferenskoncept från det att du kommer dit till dess du åker därifrån - fantastiskt!”
Anna-Lena via TripAdvisor
“Högsta betyg från mig. Jag kommer åka hit igen privat & kommer tipsa alla jag känner att semestra här. En riktig pärla.”
Josefine via Google
“Fantastisk personal som brinner för att vår upplevelse ska bli den bästa tänkbara.”
Carl via Google
“Går inte att beskriva i ord. Högbo måste besökas. Där finns allt för en alldeles underbar dag.”
Monika via Google

Skräddarsydd konferens

Vill du ha personlig hjälp från start? Fyll i dina önskemål och tankar så sätter våra erfarna mötesplanerare ihop en passande offert.

Boka konferens online

För dig som snabbt och enkelt vill boka en konferens på Högbo Brukshotell. Se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt. Konferenser på förfrågan återkopplas inom 24 timmar, vardagar.